Simsdeluxe

26
Maj
2016

PGC Generation 6 - Del 24

Tillbaka med ett nytt avsnitt av Spark! Den första önskesimmen kommer imorgon också. Heja mig!
Farrow och Everett har på kort varsel bestämt sig för att åka på en kort liten weekend för sig själva. Nu när barnen är större och klarar sig själva så kände de båda att de ville åka iväg och vara bara dem två ett litet tag. De har satt Troy och Cody på ansvaret och så har de lovat Penny har de ska ha kalas för henne när de kommer hem. Snart ska Penny bli tonåring. Everett är lite nervös över det, hans lilla flicka. Han vet ju hur det är med tonårspojkar, han har varit en själv och de har två i huset just nu men flickor är en annan sak. 
Troy är den första att gå upp efter att föräldrarna har rest iväg. Han går raka vägen till kylskåpet där han upptäcker en hel del dålig mat. Han slänger den och tar sedan några pannkakor och värmer i mikron. 
Efter en liten stund kommer Joey ner. Han har näsan i en bok och är inte alls sugen på frukost. Troy låter honom vara, han antar att det är bra att han läser. Troy plockar istället undan disken innan han sätter sig med sina läxor. 
Tids nog så ramlar syskonen in i köket och tystnaden som var när Troy kom ner är som bortblåst. Nu avhandlas ämnena i hög hastighet. Alla syskonen tar rester till frukost innan de gör sina läxor. 
Cody har lite andra planer än sina syskon. Han vill verkligen träffa sina kompisar och startar en telefonkedja som sprider ut att det är fest hos Sparks ikväll. 
När Troy har gjort sina läxor så går han ut och spelar basket. Det märks att vintern är påväg, det är lite kyligt ute men Troy idrottar sig varm. Han älskar verkligen att röra på sig. 
Tids nog bestämmer sig Joey att han nog också ska göra sina läxor. Han är dock lite noggrannare än sina syskon så det tar lite längre tid för Joey att bli klar. Haley frågar om han vill följa med ut men Joey har ingen lust alls att gå ut. Han vill göra klart sina läxor. 
Haley går ut själv och krattar lite löv. Hon tycker egentligen att det är ganska tråkigt att kratta men hon vill ha en hög som hon kan leka i. 
Amy leker med dockhuset uppe på flickornas rum. Just idag så är det inget av syskonen som verkar vilja umgås med varandra. Det är tur att de har ett stort hus där alla kan få vara ifred. 
Penny har låst in sig i hobbyrummet där hon kan stå vid stafflit i timmar. Hon längtar tills hon blir äldre och kan gå med i olika klubbar på skolan. 
Till slut börjar festen och lite mer folk än förväntat dyker upp. Barnens kusiner Charlie och Agnes kommer och också några andra kompisar. Dessvärre dök inte Troys crush upp så han dansar med Agnes istället. Hon är ju himlans söt och de är ju inte kusiner på riktigt men han tänker att det nog vore lite konstigt om han la in en stöt där. De har ju bott ihop och växt upp tillsammans. 
Cody hänger med sin syssling Kerry. Hennes mamma Zoe är kusin och bästa vän med Codys mamma. De har himla kul ihop och pratar om en rolig sak som hände i skolan i veckan när Haley kommer fram och vill prata med Cody. Cody tycker att hon är lite störig men hon är ihärdig och till slut så lyssnar han. 
Haley berättar att Farrow har ringt hem och berättat att de är påväg hem. Hotellet de bodde på hade fått en vattenläcka och var tvugna att stänga så de fick åka hem en dag tidigare. Cody får panik, alla måste ut från huset och det är FORT!
Cody börjar skrika och hojta allt vad han har men en del av hans kompisar verkar inte bry sig. Han ropar att föräldrarna är påväg hem och att de måste ge sig av nu. Till slut uppfattar dem vad Cody har sagt och börjar röra sig ut. 
20 minuter efter att sista gästen lämnat festen kommer Everett och Farrow in genom dörren. De blir så glada att se sina barn och berömmer Cody för att han har festat till dig och köpt pizza till sina kompisar. 
Ni skulle bara veta tänker Cody när han tar en tugga av sin pizzaslice. 
Publicerat 2016-05-26 11:17:22

Kommentarer

Lillasimsälskaren den 2016-05-28 18:58:41

Ville bara skriva en kommentar för att uppmuntra dig! :)
Spark är bäst, och du förtjänar miljoner läsare på dina inlägg!<3

Svar: Tusen tack fina du! <33
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa