Simsdeluxe

19
Maj
2016

PGC Generation 6 - Del 23

ll
Farrow och Haley delar verkligen glädjen i en riktigt bra tv-spelsomgång och nu när Haley börjar bli lite äldre så spelar de ofta ihop. Haley får fortfarande inte spela de allra mest våldsamma spelen men det gör egentligen inte Farrow särskilt mycket. 
Joey är inte som andra barn. Han är ordentlig, tycker inte om att smutsa ner sig och fokuserar mer på skolan än vad barn i hans ålder brukar göra. Han vill verkligen ha toppbetyg och lägger ner själ och hjärta i att få det. 
Everett arbetar ju som kock och nu har han lärt sig att göra lite efterätter också som familjen brukar få svara på. Deras favorit nu på hösten är Everetts pumpapaj som brukar ta slut innan man hinner blinka.
Spökdagen är här och solen lyser! Farrow tog med sig några av barnen till festivalområdet för att umgås lite. Alla som ville fick följa med, det visade sig dock att det bara var Amy, Troy och Joey som ville med. De andra barnen var upptagna med annat. 
Barnen ställde upp i en pajätartävling. Farrow minns hur dem är och hade ingen lust att börja dagen med att bli illamående så hon hoppade över det. Troy var helt säker på att han skulle vinna mot sina småsyskon men blev lite överväldigad över hur mycket paj det faktiskt var i formen. Vann gjorde istället Amy!
Farrow passade på att köpa mat i försäljningsståndet istället. Lite mindre kladdigt på det viset. 
På kvällen kom Farrows syster Ruby över en liten stund för att umgås. Hon och Adan väntar sitt tredje barn i dagarna och Farrow är så exalterad över att få bli moster igen. Både Charlie och Agnes är tonåringar numera så trean blir lite av en sladdis. Även deras bror Tom och hans fru väntar barn igen så än är det inte slut på bebisar i släkten även om det är slut på bebisar hos familjen. 
Här har vi en gruppbild på familjen. Jag ville ta ett foto innan Penny blir tonåring vilket hon blir väldigt snart. 
Barnen från vänster: Joey, Haley, Penny, Amy, Troy och Cody. 
Ingen av barnen var särskilt intresserade av att gå en bus eller godis runda så de struntade helt enkelt i det. Det kom dock några barn och knackade på under kvällen som fick lite godis. 
När familjen ska äta så blir det nästan alltid kaos. Det är väldigt sällan alla äter samtidigt men ibland händer det och då är det ett himla liv. 
Så var det Everetts födelsedag! Han är lite yngre än Farrow men nu är även han en vuxen med allt vad det innebär. 
Han känner sig väldigt nöjd med livet såhär långt och fick ingen medelålderskris. 
Publicerat 2016-05-19 09:30:00

Kommentarer

Lillasimsälskaren den 2016-05-19 17:10:08

Glädjen när man går in på din blogg och ser att du uppdaterat<33

Erika den 2016-05-21 17:22:50

Åh vilken fin gruppbild på hela familjen! :)

Svar: Visst är den! Tycker mycket om den. :)
simsdeluxe.se

Anonym den 2016-05-22 10:16:39

Hej, jag undrar bara när du går tillbaka till att vara simsdeluxe.se? Förlåt, du kanske du har skrivit det :)

Svar: Det kommer dröja några månader tyvärr, mitt domännamn släpps inte förrän i juli :((((
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa