Simsdeluxe

06
Maj
2016

PGC Generation 6 - Del 22

Det har blivit dags att skörda det sista i trädgården innan frosten kommer så Farrow spenderar mycket tid i trädgården just nu. 
Hurra! Hurra! Hurra! Cody fyller år! Han växte upp till tonåring och fick egenskapen Familjeinriktad
Everett har köpt ett nytt tv-spel som han blivit helt fast i. Han brukar inte spela tv-spel så himla ofta, det är mest barnen som spelar, men ibland hittar både Everett och Farrow spel som de uppskattar att spela. 
Här har vi en bild på Joey när han leker i soffan. Joey är en smart liten kille som tyvärr inte tycker att skolan är så utmanade och därför struntar i det. Hans föräldrar försöker få skolan att inse att han skulle behöva hoppa över en årskurs men det går inte så bra med det. 
Farrow har hamnat i någon medelålderskris och blir väldigt lätt på dåligt humör. Hon och Everett bråkar en del för att Farrow anklagar Everett för en massa olika saker. 
När alla barnen har gått och lagt sig på kvällarna så går Farrow alltid en runda och plockar tvätt. Familjen måste tvätta varje dag för annars fylls tvättkorgarna på ett kick. 
Everett har fått en pumpa av en kollega på jobbet och bestämde sig för att karva ut den. Snart är spökeridagen här och då vill han att det ska synas att familjen firar högtiden! 
Troy har tagit mod till sig och bjudit ut Laura, tjejen han träffade på baren. De åker till ett upplevelsecenter i stan och umgås. 
De umgås till sent på kvällen men båda inser att det inte finns någon kemi mellan dem och de bestämmer sig för att inte ta någonting vidare utan att vara vänner istället. 
Och Joey är så lycklig för han fick ett schackbord i födelsedagspresent, precis som han hade önskat sig. 
Publicerat 2016-05-06 12:00:00

Kommentarer

Lusen den 2016-05-06 18:04:29

Wcif Lauras byxor?
Btw älskar att du är tillbaka efter din lilla "paus", vi saknade dig haha!<3

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa