Simsdeluxe

04
Maj
2016

PGC Generation 6 - Del 21

För er som väntar på svaren till frågestunden med Farrow och Everett så kommer den på lördag! 
 
Småbarnsåren är över! Det är dags för trillingarnas födelsedag ingen kunde nog vara gladare än Farrow. Hon älskar verkligen sina barn men hon älskar dem nog ännu mer när de blir lite mer självständiga. Joey fick egenskapen Geni när han växte upp till barn. Vad Haley och Amy fick för egenskaper har jag tydligen glömt att skriva upp men om ni jättegärna vill veta det så kan jag såklart kolla upp det. 
Troy är atletisk och älskar bollar. Främst fotbollen men alla andra bollar går också bra. När han inte är i skolan eller på något aktivitet så bollar han nästan alltid med en fotboll, något som gör Farrow tokig. Hon tycker inte att han ska bolla inomhus men det struntar såklart Troy i, i sann tonårstrots. 
Nu när småbarnen blivit barn så har helt plötsligt Everett och Farrow mycket mer tid över och de försöker så mycket det går att tillbringa den tillsammans, utan barnen. 
Farrow tycker det är viktigt att barnen är med i olika aktiviteter så hon har anmält Joey & Haley till scouting och Penny & Amy till balett. Cody går sedan tidigare på scouting och Troy är anmäld till både idrottsföreningen och studieföreningen på sin skola. 
En vanlig morgon hemma hos familjen Spark. Penny är morgonpigg så hon är uppe först och sitter och samtalar med sin familj när de kommer ner, Haley läser en bok och Cody gör de sista läxorna medan Everett och Troy äter frukost. Samtidigt försöker Farrow få upp Amy och Joey som är mycket mer morgontrötta än sina syskon. 
Hösten har kommit till stan och Everett saknar redan sommaren, det är hans favoritårstid. Han tittar ut på regnet som öser ner och suckar över vetskapen att det är lååångt till nästa sommar. 
Dags för bal! Troy har förberett sig länge för skolbalen och nu är det bara de sista förberedelserna kvar. Han är ganska säker på att han kommer bli utsedd till balens kung så han vill verkligen se top notch ut!
Precis som Troy lite kaxigt trodde så blev han utsedd till balens kung. Han hängde också mycket med en tjej som hette Laura och de bestämde att de skulle ses snart igen. Troy hade en fantastisk kväll!
Publicerat 2016-05-04 13:35:48

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa