Simsdeluxe

02
Maj
2016

Info om bloggen + Guide sims3pack till package

Ledsen att jag försvann några dagar, jag behövde ta lite ledigt. Jag har sett att ni har efterfrågat ett schema för mina inlägg men det är svårt för jag har inte den strukturen och jag tror att jag skulle ha ett schema för mina inlägg. I regel så ska det komma ett inlägg varannan dag och ett till två klipp på youtube i veckan. Så, nästa inlägg kommer på onsdag och sedan kommer inlägget efter det på fredag osv. Ibland kanske jag får feeling och publicerar extra inlägg och därför är det svårt att ge er ett schema. Jag jobbar på att få bloglovin att fungera med nya adressen också. Det har visat sig att jag inte kommer kunna få tillbaka min .se adress förrän i juli så det är ju ganska trist. 
 
Bifogar en guide jag la ut på youtube för några dagar sedan. Finns en länk under klippet till programmet som jag pratar om. 
 
Här kan ni ladda ner multiinstaller
Publicerat 2016-05-02 11:24:10

Kommentarer

Eawysims den 2016-05-02 17:03:53

Förstår dig att det är svårt att säga ett schema, ibland behöver man en paus och ibland hinner man inte skriva. Man skriver så ofta man kan och orkar helt enkelt.

Tror jag borde börja med att konvertera till Sims3pack, men samtidigt så laddar jag sällan ner saker i Sims3pack. Laddar inte ner så mycket överhuvudtaget till Sims 3 längre, har ju en ganska stor modsmapp till Sims 3 så känns som det kommer börja lagga isf. Bra av dig att säga till klart och tydligt om de där med bänkar och världar iaf! Visste redan om det men någon annan kanske inte vet och då är det ju lite synd om de om de råkar göra fel.

The Sims den 2016-05-03 13:11:52

Hej, vill bara säga att jag älskar din blogg och jag undrar om frågelådan i spalten till höger, brukar du svara på frågor där eller ska man fråga i kommentarerna?

Svar: Vad kul att du gillar min blogg! Du kan ställa frågan i frågelådan eller kommentarerna, det har inte så stor roll. Kolla gärna min "vanliga frågor" innan för jag kan ha svaret på din fråga där. :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa