Simsdeluxe

23
Mar
2016

PGC Generation 6 - Del 14

Jag blir så himla glad över att ni gillar mitt senaste inlägg av Spark! Nästa inlägg kommer bli i samma anda men jag hade lite saker i storyn som måste "bli sagda" som innan dess. Så detta avsnitt av Spark blir ett vanligt avsnitt och sedan i nästa så fortsätter det.
 
Nu när Farrow införskaffat en ny häst så måste hon lägga mycket tid på henne för att hon ska känna sig hemma. Capri och Venus har kommit överens från dag ett, men så är Venus en snäll gammal tant också. 
Farrow spenderar mycket tid med omvårdnad av Capri, just för att hon ska känna sig ompysslad och välkommen och för att hon ska lära känna Farrow. Det har hittills gått mycket bra och Capri verkar trivas mycket i sitt nya hemstall. 
Farrow är helt kär i sin lilla systerdotter Agnes. Nu när hon själv är gravid så kan hon inte vänta på att få krama om sin egna lilla baby. Hon är så glad att Ruby har fått den lilla familj som hon velat ha så himla länge. 
Tiden går fort hemma hos Spark och samtidigt som deras vänner också skaffar barn på löpande band så är det dags för Charlie att fylla år! Ruby och Adan har bjudit in släkt och vänner på kalas och det känner sig välsignade med att ha så himla fina vänner som alltid dyker upp!
Zoé och Sergio väntar sitt tredje (!) barn, de har en son (Morgan) och en dotter (Sammi) sedan tidigare. De är verkligen glada över att de flesta i kompisgänget får barn tätt så att de i sin tur kommer gå i skolan tillsammans sen. Zoé är ju en av Ruby och Farrows äldre kusiner. Zoés mamma Angelina är syster med tvillingarnas mamma Feline. Minns ni?
Ibland dyker ovälkomna gäster upp på festerna också, som i detta fallet när Michael dök upp helt oannonserad. Farrow har inte pratat med honom sen hon var tonåring men hon ber honom lungt och sansat att lämna festen för att han helt enkelt inte är välkommen i deras hus. Michael blir besviken, han vill gärna fira sitt barnbarns födelsedag, men gör inget motstånd utan lämnar festen direkt. 
Jag älskar verkligen Sergio och Zoé och att de är så bra kompisar med mitt hushåll. Är de inte ett fantastiskt fint par?
Farrow tycker det är så kul att Zoé och Sergio ska ha barn igen och samtidigt som hon känner barnet sparka inne i Zoés mage så berättar hon för Zoé att hon själv faktiskt är gravid. Zoé blir så himla glad för Farrows skull och hon ser fram emot att hennes barn ska få en ny syssling. Farrow känner med ens att det blir lite verkligare när hon berättat det för någon. 
Så var det dags för huvudpersonen att blåsa ut ljusen på tårtan! I farbror Sergios famn känner han sig trygg och all släkt och vänner hurrar på för allt de har! 
Charlie växer upp till en en liten pojke, som är mycket lik sin far och får egenskapen Snobb
Lagom till festen börjar ta slut så hör Ruby hur deras mamma India ropar från utanför huset, Zoé är i värkar! Sergio hade åkt i förväg hem till barnen och lämnat Zoé kvar som nu ska föda. Ruby följer med Zoé till sjukhuset och sent på natten föder hon en liten flicka som får namnet Kerry. 
Publicerat 2016-03-23 17:10:10

Kommentarer

Klara den 2016-03-23 17:53:31

Så roligt med ett nytt avsnitt, vet att detta är krävande men jag bara undrar om du skulle kunna uppdatera varje dag? Puss Klara❤️

Svar: Inte i nuläget, tyvärr.
simsdeluxe.se

Gurkan den 2016-03-23 21:08:25

Tack så mycket för att du skriver så bra! Jag förstår att det är en press för dig att uppdatera ofta för då blir det som ett krav och inte något som man bara gör för kul, men det är jättebra att du har fått motivation att spela och skriva om Sims igen! Ville bara säga det!❤️
Och sen så undrar jag bara om du skulle ha tid att länka några sidor som har hjälpt dig att få ditt spel att funka efter det har kraschat? Mitt spel har nämligen kraschat och försökte att fixa det men istället så hittar jag inte mina simmar i filerna 😬 Aja antingen funkar det inte för att jag har för mycket cc. Sorry för lång kommentar. Du är bäst!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa