Simsdeluxe

16
Mar
2016

PGC Generation 6 - Del 12

På fredag kommer det ett specialavsnitt av Spark, håll utkik efter det! Jag är helt säker på att ni kommer älska det!
 
Ruby och Adan är verkligen lyckliga tillsammans! De älskar den lilla familj de skapat och njuter av varje dag tillsammans. Ruby kan ibland bli chockad över känslorna som överröser henne när hon tittar på Adan. Mannen i hennes liv. 
Dags för presentparty! Det är kyligt ute och Farrow passar på att tända i brasan samtidigt som gästerna börjar droppa in. 
Självklart är Farrow och Rubys mamma Feline där. Hon är numera en åldring men hon är pigg för sin ålder och orkar med det mesta fortfarande. Farrow berättar den tragiska nyheten att hennes storebror Nathaniel tyvärr har gått bort. 
När alla gästerna kommit och spridit ut sig i huset så ropar Farrow till sig alla så att de kan börja byta paket med varandra. De är ganska många så det tar lite tid. 
Självklart är Ruby och Farrows bästa vänner på plats! Tina som är gift med tjejernas kusin Totte och Adans bror Sergio som är gift med Zoe, en annan kusin till systrarna. 
Även Sergio och Adans syster Malika tittade förbi! 
När alla paket var utdelade så överraskade Ruby och Adan alla med att gifta sig! De hade planerat det länge men hade inte berättat det för någon, inte ens för Farrow. 
Alla gästerna tjöt av förtjusning och festen fortsatte till långt in på morgontimmarna och alla hade en fantastisk tid tillsammans. Ruby och Adan har bestämt sig för att ta ett dubbelnamn så de heter numera Spark Williams i efternamn. 
Publicerat 2016-03-16 15:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa