Simsdeluxe

15
Mar
2016

PGC Generation 6 - Del 11

Ruby njuter av att vara mammaledig med Charlie men hon längtar samtidigt tillbaka till jobbet på sjukhuset. Hon försöker hänga med i vad som händer via datorn och hålla sig uppdaterad på ny forskning. 
Det börjar närma sig säljningsdags för Tellus och Farrow har en stressig period framför sig med mycket tävlingar och träning. Det känns lite vemodigt att sälja Tellus men det har trots allt varit tanken från början och nu börjar han vara så bra som Farrow har tänkt. 
Äntligen är det jul! Farrow bjuder in släkt och vänner till ett paket-party och ser så himla mycket fram att umgås med släkt och vänner lite. Nathan har rest bort till sin familj och hon saknar honom faktiskt en del. 
Innan gästerna kommer passar hon på att motionera hästarna, de behöver tränas oavsett vilken dag på året det är. 
Lille Charlie växer för varje dag som går och har redan hunnit bli ett småbarn! Han är en perfekt mix av båda sina föräldrar. 
Farrow älskar att vara moster till Charlie och är förvånad över hur mycket hon tycker om honom. Hon är ju egentligen inte särskilt förtjust i barn men det är något speciellt med Charlie.
Publicerat 2016-03-15 18:40:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa