Simsdeluxe

14
Mar
2016

PGC Generation 6 - Del 10

Det är inte lång tid kvar innan Ruby ska föda och efter att hon vann vadet mot Adan så har hon äntligen bokat in en tid för att ta reda på om det är en pojke eller flicka. 
Hon lyckades inte få en tid på förmiddagen så hon fick gå själv, eftersom Adan jobbar på eftermiddagarna. Efter lite tittande på skärmen berättar barnmorskan att det är en liten kille de ska få. 
Farrow och Nathan har träffas så mycket de hinner men Nathan har börjat ett nytt jobb och Farrow har så himla mycket med hästarna. Vanligtvis träffas de hemma men ibland går de ut på stan och när vinterfestivalen slog upp sina portar gjorde de självklart ett besök på den. 
Farrow är förvirrad över sina känslor för Nathan. Hon är helt säker på att hon är kär i honom men hon känner att han är mer fäst vid henne än tvärtom. Samtidigt känner hon sig stressad över att påbörja en familj. Hon blir snart vuxen på riktigt och hon är varken gift eller har några barn ännu. 
En kväll när Nathan är över så plockar Farrow fram en ask och går ner på knä framför Nathan och frågar om han vill gifta sig med henne. Han blir helt överväldigad och svarar ja direkt. 
Några dagar senare så har Farrow en konstig magkänsla. Hon sneglar ganska ofta på sin förlovningsring och tänker att hon kanske gick lite för fort fram men att hon kanske inte kommer uppleva den himlastormande kärlek hon hört om. Hon älskar ju Nathan och hon är säker på att han skulle bli en bra pappa och att de kommer leva ett gott liv ihop och vad mer kan man egentligen begära?
Så, en morgon när Ruby ska göra iordning frukost så börjar värkarna! Hon ropar på Adan som plockar ihop sakerna de behöver och tar med Ruby till sjukhuset. 
Flera timmar senare föds deras son, Charlie, med egenskaperna Modig och Virtuos
Ruby är överväldigad över känslorna hon känner för sin son. Hon älskar honom mer än någon annan på jordklotet och hon vill skydda honom mot allt ont i världen. 
Adan är även han upp över öronen förälskad i sin son, dessvärre så måste han fortsätta jobba och hinner inte umgås med honom fullt lika mycket som Ruby. 
Publicerat 2016-03-14 18:54:19

Kommentarer

Anonym den 2016-03-14 20:39:43

Roligt med ett nytt Spark inlägg! Lika bra som vanligt!

Jehn den 2016-03-14 21:04:44

Kan bara hålla med ovanstående kommentar! Efterlängtat!
Blev så inspirerad så jag startade upp mitt egna spel efter ett par månaders uppehåll ;)

Svar: Vad kul att höra! Kommer flera inlägg med Spark den här veckan!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa