Simsdeluxe

03
Jun
2016

The Sims 4: Utökade könsrelaterade anpassningsalternativ

Jag tycker att det här en så pass stor grej att jag gärna vill skriva ett inlägg om det. Igår släpptes en ny patch till The Sims 4 och det var en väldigt speciell patch. I samband med patchens release släpptes den här videon: 
 
Det hela handlar egentligen om att The Sims teamet har fattat grejen och hoppat rätt in i 2016 med alla oss andra. De har gjort så att det är möjligt att skapa vilka simmar vi vill oberoende av könspreferens. Vill du skapa en transkille så är det fritt fram. Vill du skapa en väldigt maskulin kvinna så är det också fritt fram. Du kan skapa vad du vill. Dessutom så är alla kläder, hår och accessoarer för alla åldrar numera unisex vilket innebär att du kan klä på din sim precis vad du vill. Vill din manliga sim ha kjol så är det alltså fritt fram. 
 
Jag gjorde en video om uppdateringen som ni kan se här nedan. Jag älskar den här uppdateringen och tycker att den är så himla viktig! 
Publicerat 2016-06-03 17:49:27

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa