Simsdeluxe

22
Jun
2016

The Sims 4 Barnrumsprylar annonserat

Vi visste sedan innan att det skulle komma ett prylpaket med barngrejer eftersom vi har fått se det i en tidigare trailer. Igår fick vi äntligen trailern och för mig, som älskar att spela med familjer, så är detta prylpaket välkommet. Jag tycker överlag av det jag har sett som att det verkar vara ett mysigt prylpaket. 
 
Som vanligt kommer prylpaketet med några nya föremål som ger nya funktioner. Såhär skriver de om föremålen på Thesims.se: "En barnsim kan sätta upp ett framträdande i en dockteater för att utveckla sin sociala färdighet, hen kan ge efter för sin tävlingslust genom att utmana kompisar vid stationen för demonkrypsstrider, eller gå ut och utforska världen för att få tag på den nya demonkrypssamlingen"
 

 
 
Spelet släpps nästa vecka 28 juni. Tycker ni det verkar som ett kul?
 
Publicerat 2016-06-22 09:24:44

Kommentarer

Eawysims den 2016-06-22 15:39:56

Ja, tycker det verkar kul. Som jag skrev på min blogg känns det som att de verkar ha lagt ner mycket tid på att göra det så bra som möjligt. Gillar även att man äntligen får en ny säng. Har nog inte sett något hittills med det som jag tycker de kunde göra bättre.

Elsa den 2016-06-22 15:54:05

Det verkar roligt och jag skulle vilja ha det men jag spelar inte sims 4 så mycket just nu så jag kommer nog inte köpa det.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa