Simsdeluxe

05
Jun
2016

Spark: Bilder på barnen

Det kom en ganska rolig kommentar från Mikka på senaste inläggen om Spark: 
Jag tyckte det här var en superbra idé så här kommer dem i åldersordning. 
Kommentera gärna nedan vem ni tycker ser mest ut som en Spark, om ni tycker att någon är extra lik föräldrarna eller om ni ser likheter med tidigare medlemmar ur klanen Spark. Eller bara vem ni tycker är snyggast! ;) Jag älskar Haleys utseénde, tycker hon skiljer sig lite från de andra och hennes läppar är fantastiska! 
Publicerat 2016-06-05 19:16:00

Kommentarer

Maja den 2016-06-05 22:35:20

Amy eller Joey tror jag fast mest Joey.

Mikka den 2016-06-06 01:01:15

Så du säger alltså att vi måste välja vem som är snyggast! D: Men, det går ju inte. Alla barnen är ju för vackra för att en av dem ska kunna pekas ut som vackrast! (alltså, vilka gener, wow...)

Jag tycker visserligen att Pennys ögon är helt fantastiska men gillar även Haley då hon också har unika drag. Tycker dock Amy påminner om Farrow på ett sätt, men det kan även vara på grund av att hon har samma hårfärg med...

Dock måste jag säga att Joey... Joey är så snygg.. Alltså gud, jag dör, snyggt utseende, skägg och vad som verkar vara längre hårsvall... Är glad att han är arvingen så jag kan få följa med denna snyggingen i fortsättningen ;)

Svar: haha, håller med! De har verkligen bra gener! Joey har längre hår, det stämmer. Ser verkligen fram emot att spela med honom.
simsdeluxe.se

Klara den 2016-06-06 10:14:38

Jag tycker personligen att Penny är snyggast men jag tycker att Amy är den som mest ser ut som en Spark. Troy är såå lik Everett!

c: den 2016-06-06 13:54:29

Jag tycker att Amy ser ut som en Spark. Hon och Troy är snyggast :D

Lillasimsälskaren den 2016-06-08 18:39:28

Åh alla är ju så fina!<3
Men är det bara jag eller känns det som Joey blivit väldigt anorlunda? Jag menar, jag har alltid sett honom som blyg och försiktig, men nu ser han typ lite mer tuff ut? Han kanske helt enkelt bara förändrats med uppväxten men jag gillade den blyga bokläsar-Joeyn haha :)

Svar: Jag tror mer att det är så att Joey har utvecklats och släppt lite på sin blyghet. Han älskar fortfarande att läsa böcker och har samma drömmar som tidigare men blir mer och mer utåtriktad som person.
simsdeluxe.se

(x den 2016-06-11 17:25:47

kanske bara är jag, men tycker att Brady och Haley är väldigt lika? Eller att han kanske är lik Joey, haha kan inte riktigt bestämma mig;) ser ut som han o Haley delar näsa enligt min mening(:

Svar: Det har du helt rätt i! Ska bli spännande att jämföra bilderna sen när Brady blir tonåring! :)
simsdeluxe.se

Fluffy Cupcakes den 2016-06-16 20:23:54

Amy är helt klart snyggast! :)

Svar: Kul att du gillar Amy!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa