Simsdeluxe

29
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 34

Äntligen har sommaren kommit med allt vad det innebär och Farrow arbetar hårt med sin trädgård. Det går faktiskt så pass bra för henne att hon har fått uttöka sitt trädgårdsland. Varje vecka säljer hon frukt och grönt till butiken där hon jobbar vilket ger en ganska bra extra inkomst. 
Lite slappande hinns såklart också med! Att slappa i poolen är något som både Amy och Farrow uppskattar och att skvalpa runt på en luftmadrass går inte av för hackor. 
Joey gör allt han kan för att förbättra sina chanser till ett stipendium till universitetet. Han gör i princip ingenting annat än att träna sin logiska färdighet, göra läxor, läsa böcker och gå på extra lektioner i skolan. 
Ibland måste man dela upp barnen och en kväll så tar Everett grabbarna på en konsert inne i stan samtidigt som Farrow lagar middag som hon och tjejerna äter ute på altanen. De har en trevlig kväll ihop där ytliga och djupa ämnen blandas om vartannat. 
Som ni kanske kommer ihåg så sker det ständigt nya busstreck hos familjen Spark. Denna gång är det Farrow som råkar "illa" ut när någon busat lite med kranen i badrummet på övervåningen. 
En morgon när bara Haley och Everett är uppe så hör de något konstigt vid ytterdörren, de går bort för att kolla vad det är och i samma sekund möter de en inbrottstjuv som brytit sig in! Everett slår igång larmet som han stängt av på morgonen och tar med sig Haley ut medan de väntar på polisen. När polisen kommer så får hon verkligen kämpa för att rå på tjuven men till slut så lyckas hon och hon sätter handfängsel på tjuven. 
Det är Pennys födelsedag! Nu ska även Penny bli en ungdom med allt vad det innebär. Penny fick egenskapen Ambitiös. Troy och Sammie är på besök för att fira Penny och alla är så glada att se dem. De ska ha barn när som helst och alla ser fram emot att få en ny familjemedlem. 
Även Farrow som inte är så förtjust i barn, egentligen, är exalterad över den nya familjemedlemmen och över att få bli "bonusfarmor". Bara några dagar efter Pennys födelsedag så födde Sammie hennes och Troys förstfödda. En liten son som fick namnet Jermey
Publicerat 2016-06-29 11:06:00

Kommentarer

Eawysims den 2016-06-29 14:44:42

Tror din domän verkar funka nu, den ändrade till .se automatiskt i alla fall. Hoppas förresten att luftmadrasser kommer till Sims 4, även om man inte kan göra så mycket med de. Så blir det ju i alla fall fint på bilder.

Lite synd om Farrow också som måste stå ut med alla busstreck, hahaha

Svar: Jajamän, jag fixade med domänen i måndags men det tog lite tid innan det aktiverades. Är sååå glad att äntligen ha fått tillbaka min .se adress! :)
simsdeluxe.se

fluffycupcakessims.blogg.se den 2016-06-30 14:35:06

Älskar verkligen din pgc, men jag har en fråga hur många veckor har det gått i sims med den pgcn? Alltså det man ser när man håller musen över tiden i sims. :D

Svar: Jag har ju flyttat dem några gånger och då har det blivit nollställt men jag har för mig att det är mellan 40 & 50 veckor just. Ska kolla det nästa gång jag spelar! Kul att du gillar min PGC!
simsdeluxe.se

Lillasimsälskaren den 2016-07-01 13:04:48

WCIF barnstolen som finns i bakgrunden i några av bilderna? :)

Och när du flyttar din PGC till en ny stad, försvinner släktträdet då eller har du något knep så det inte försvinner? :)♥

Svar: När jag flyttar familjen använder jag några av nraas moddar, finns guide i min blogg som du kan läsa. Tar man med alla simmar blir släktträdet intakt.
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa