Simsdeluxe

27
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 33

Everett kan inte fatta att hans äldsta son är vuxen och gift. Han tycker att tiden går alldeles för fort och att han inte riktigt hinner med. Han försöker spendera så mycket tid han bara kan med Troy innan de flyttar till sitt nya hus. 
Dags för bal! Cody, Penny, Joey, Amy och Haley ska alla på bal på skolan och de har förberett sig inför detta i veckor! Haley är så himla nöjd med sin klänning, hon älskar den verkligen. 
Balen blir en succé för allihopa! Penny blir utsedd till balens drottning, Joey har en fantastisk kväll med sin flickvän Deidra och resten av tonåringarna har också de en härlig kväll. 
Sammie längtar verkligen tills deras hus är klart så att de kan flytta. Hon vill börja sitt eget liv med Troy, inte bo med hans föräldrar och syskon. Hon hanterar situationen bra men vill helst inte att den ska bli långvarig. 
Everett och Farrow är noga med att visa varandra kärlek. De är så tacksamma över det livet de har byggt upp tillsammans med deras fina hus, alla barnen och lyckade karriärer. Nu när Brady är större så har Farrow också börjat fundera på att arbeta igen men kanske inte med hästar eftersom det är väldigt tidskrävande och hon vill ju trots allt fortsätta vara en närvarande förälder. 
Hon bestämmer sig för att åka ner till deras lokala mataffär för att höra efter om de behöver något folk. Det gör de och Farrow får ett deltidsjobb i butikens fruktavdelning, vilket såklart passar Farrow väldigt bra. 
Det är Codys födelsedag! Alla i huset kommer ner för att fira hans dag innan tonåringarna ska åka iväg till skolan. Cody växer upp till en ståtlig ung man och får egenskapen Sparsam
Här har vi ett gruppfoto på alla barnen! Cody, Haley, Penny, Amy, Joey, Troy och Brady framför. 
Till slut får Sammie samtalet hon väntat så länge på! Huset är klart för inflytt. Hon och Troy har ingenting som håller dem tillbaka så redan samma kväll tar de sitt pick och pack och flyttar till det nya huset. Cody har frågat om han kan få hyra det extra rummet de har i huset vilket de har gått med på så även han flyttar ut. 
 
Publicerat 2016-06-27 10:30:00

Kommentarer

Felli den 2016-06-27 10:52:23

Har du tänkt på att alla barnens namn slutar på y? :)

Svar: haha, ja det har jag tänkt på. Det är meningen liksom. :)
simsdeluxe.se

Eawysims den 2016-06-27 15:04:12

Kommer vi att få se huset?

Svar: Nej, det tror jag inte. Det är bara ett hus i staden där de bodde. ;)
simsdeluxe.se

Lilla simsälskaren den 2016-06-27 18:48:27

Haha såg också nu att alla barnens namn lutar på y, har inte tänkt på det innan :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa