Simsdeluxe

25
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 32

Det är helg och trillingarna (mest Haley och Joey faktiskt) har bjudit över några kompisar på ett pyjamasparty. Joey vill mest hänga med sin tjej Deidra men tycker såklart att det är kul att några andra kompisar också är där. Farrow och Everett har gett dem tillåtelse att få hålla igång till midnatt men då ska alla sova. 
De äter pizza och alla har det så himla trevligt. De har bjudit över några kompisar och några kusiner. Vid midnatt stänger de av musiken, rullar ut sovsäckarna och så somnar nästan allihopa direkt. 
Samma kväll fyllde Brady år och blev ett barn också. När han växte upp fick han egenskapen Djurälskare
I ett hus fyllt med tonåringar så går man aldrig säker. Just nu är det någon av tonåringarna som tycker det är kul att busa med duscharna och det har hänt mer än en gång att någon har fått en tillfälligt ny hårfärg när de duschat. Nu senast var det Haley som blev offret. 
Farrow har fått en konstig lampa på posten från en släkting. Hon vet inte riktigt varför eller vad det är men den är himla smutsig så hon bestämmer sig för att putsa upp den lite. Då börjar lampan skaka okontrollerat och så lyser det. 
Helt plötsligt står det är märklig, blå kvinna framför henne. Kvinnan säger att hon är en ande och att Farrow nu har tre önskningar. Farrow tycker det hela är mycket märkligt och funderar på om detta också är ett busstreck från någon av hennes barn. Hon tänker att hon kan prova på en önskning ändå, hon har trots allt lite ångest för att hon börjar bli så gammal och att barnen fortfarande är så unga. 
Anden viftar lite med fingarna och Farrow känner hur hon lättar från golvet. Hon snurrar runt och helt plötsligt så känner hon sig något yngre. Det fungerade! 
Publicerat 2016-06-25 08:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa