Simsdeluxe

21
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 31

Det är en ljummen vårkväll och familjerna har samlats för Troy och Sammies bröllop. De har valt att spara pengarna till huset som de håller på och bygger och håller ett enkelt bröllop i trädgården hemma med bara de närmaste närvarande. 
Ceremonin är kort men inte ett öga är torrt. Deras familjer är så stolta över hur de har gått emot att hela samhället pratar om dem och att de trotsat det mesta med din kärlek. När det väl kommer till kritan så är de inte släkt alls, utan barndomsvänner och hur fint är det inte att man får gifta sig med någon man känt hela sitt liv. 
Sammie väljer att ta Troys efternamn Spark och heter nu samma sak som hennes mamma hette som ogift. Zoe tycker det är fint att säcken knyts ihop med Troy och Sammie och alla är väldigt lyckliga för deras skull. 
I övrigt rullar familjelivet på hemma hos Spark. Brady håller på att lära sig prata, något som går sådär om jag ska vara ärlig. Everett försöker ta sig tiden att öva tal med sin son men med en himla massa krävande tonåringar i huset är det nästan omöjligt att hinna med allting. 
Joey har fått ett gammalt kemilabb av sina föräldrar och han älskar att stå och blanda vätskor med varandra och experimentera.
Ibland går det inte helt som det ska dock och den övriga familjen har börjat vänja sig med märkliga dofter och smällar ifrån Joey och Codys sovrum. 
Sammie har flyttat in hos Spark och trivs väl sådär. Hon har ganska många syskon själv men trivs egentligen bättre i små grupper av folk. Ibland känner hon sig instängd. Hon och Troy håller på och bygger ett hus och tills det är klart kommer de att bo kvar hemma hos Troys föräldrar och syskon. 
Farrow var, när hon fick veta att hon var gravid, väldigt bekymrad över att hon skulle få ännu ett barn. Hon tyckte det räckte med dem hon hade men nu när lille Brady är en del av familjen så känns det självklart att det ska vara på det viset. 
Penny & Amy är väldigt lika varandra på många sätt och det händer flera gånger om dagen att de hamnar i luven på varandra och att deras föräldrar måste gå emellan. "Att ni aldrig kan hålla sams!?" brukar Farrow säga till dem. 
Everett, som arbetar som kock, tycker det är väldigt roligt att använda ingredienser från Farrows trädgård i sin mat. Han tycker det känns mycket mer natuligt. 
Joey har äntligen fått sitt körkort och älskar den befriande känslan att kunna sätta sig i bilen och kunna åka precis var han vill när han vill. Familjen har två bilar, en som tonåringarna får dela på och en som är Everett och Farrows. Det fungerar väldigt bra faktiskt och de tonåringar som har körkort samsas bra om bilen. 
Joeys flickvän Deidra har varit ganska sur på Joey för att han satt och läste när de var på bio senast så han bestämmer sig för att bjuda ut Deidra på en liten dejt i dera lokala lilla park. Joey har inte så stort umgänge så Deidra är verkligen viktig för honom och han är väldigt kär. Han ber om ursäkt och ger henne en bukett blommor och Deidra smälter som en snöboll i juli. 
Publicerat 2016-06-21 12:00:00

Kommentarer

lillasimsälskaren den 2016-06-21 12:46:18

Spark <333

Hej, på din kanal på Youtube gjorde du en video om hur man kan göra thesims3pack till packages. Jag lämnade en kommentar där men det verkar inte som du sett den så jag frågar här istället.
Jag laddade ner Multiinsaller men får den som en RARfil. Alltså ser den ut så som filer i packages gör. Det går inte att öppna den. Behöver jag något program som kan öppna den? Eller ska jag typ lägga den i packages mappen? För så stod det i instruktionen när man laddade ner den. Men det verkade mest som dem beskrivit hur man får in cc i spelet.
Vet du hur jag ska göra?<3

Svar: Jag har sett din kommentar men jag jobbar hela dagarna och vet inte på rak arm så jag måste kolla upp det innan jag kan svara. :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa