Simsdeluxe

19
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 30

Det är äntligen vår och de stora syskonen bestämmer sig för att åka till vårfestivalen i stan tillsammans. De har alla sett fram emot att åka till stan och umgås, det är lite mycket nu med skolan och en trotsig lillebror hemma. 
Även Sammie följde med och hon och Troy testade deras kärlekskemi i en rolig attraktion på festivalen. De fick nästan full pott! 
Penny, som var väldigt duktig på balett när hon var liten testade på att åka rullskridskor, det visade sig att hon hade en viss fallenhet för det och hon åkte väldigt länge. 
Troy har faktiskt planerat för den här dagen mycket längre än vad Sammie vet om. Efter att de testat på den lilla spelattraktionen så överraskar han Sammie med en bukett röda rosor och sedan går han ner på knä och friar! Sammie blir såklart väldigt förvånad, det är ingenting hon hade förväntat sig alls men svarar glatt ja på hans frieri. 
Joey och Cody njuter av god mat och sol. Joey har stämt träff med sin flickvän Deidra men hon arbetar i bokhandeln och kan inte komma fören senare på dagen. 
När de kommer hem så hänger de upp en bild de tog på festivalen och deras föräldrar blir så himla glada över det fina kortet på sina barn. 
Joey och Deidra bestämmer sig för att gå på bio och när filmen är slut är Deidra lite sur på Joey för att han hade med sig en bok in på bion. Joey har lite svårt att förstå varför hon är så sur men bad ändå om ursäkt. De sa hejdå och Deidra gick iväg hemåt. Samtidigt känner Joey en hand på axeln. 
Det är en polis som upptäckt honom, han var egentligen ute alldeles för sent och speciellt för att vara i stan. Det här är ju inte alls likt honom och han vet att hans mamma kommer att explodera när hon upptäcker att han kommer hem i en polisbil. 
Mycket riktigt så blir Farrow väldigt arg på Joey som varit så oansvarig. Hon blir nog mer arg än hon hade blivit på de andra barnen eftersom hon inte förväntat sig ett beteende som detta ifrån Joey. Han får en varning. 
Farrow tycker att det bästa med att våren är tillbaka är att hon nu, äntligen, kan hålla på i sin trädgård igen! Hon har verkligen längtat och hon sköter trädgården med stor vördnad. 
Publicerat 2016-06-19 09:40:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa