Simsdeluxe

16
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 29

Jag har en hel hög med Spark-inlägg tidsinställda framöver så de kommer att komma med en jämn ström nu ett tag. Nu är det dessutom bara två veckor kvar tills mitt domännamn blir ledigt, woohoo! 
Lille Brady har blivit ett småbarn och han är väldigt lik Cody från när han var liten. Han är alla syskons älskling och de slåss nästan om att få gosa med honom. Lyxen med att bara ha äldre syskon är total! 
Joey och Farrow har börjat övningsköra och det går riktigt bra för Joey. Han hade lite problem i början med att växla men när han väl hade förstått det så var det nga problem. Nu måste han bara lära sig alla trafikregler också. 
Både Troy och Sammie kände att det fanns någonting mellan dem efter att de hade firat presentbytardagen ihop så de stämde träff på ett lokalt ställe för att umgås. De är överens om att de ska hålla dejtandet hemligt tills de vet hur det utvecklar sig. Det är ju lite känsligt med tanke på hur nära deras familjer är och allt sånt. 
De spelar några rundor pingis innan det säger hejdå och bestämmer att de ska ses igen senare på kvällen. Båda två funderar på om deras relation verkligen är "okej". 
När de träffas på kvällen så kan de inte hålla sig längre och Troy kysser Sammie. Det känns så rätt, som att det hela tiden var meningen att de två skulle bli ett. De är ju inte släkt, det är Troys syskon som är släkt med Sammie så det borde vara okej men de känner ändå att de inte vet hur de ska hantera känslorna. 
Penny är skolans populäraste tjej, ändå känner hon sig ibland väldigt ensam. Hon chattar mycket på nätet med människor från andra städer som inte vet vem hon eller hennes familj är. De på nätet är hennes bästa vänner och hon älskar att det finns simmar som vill vara kompis med henne. 
Några veckor efter Troys första dejt med Sammie så har deras föräldrar gett sitt fulla stöd till deras förhållande och de bestämmer sig för att göra det officiellt. Både Zoe och Farrow hade blivit så glada över att familjebanden skulle knytas ännu starkare. 
 
Vad tycker ni om Troy och Sammies förhållande? 
Publicerat 2016-06-16 17:58:59

Kommentarer

Mikka den 2016-06-16 23:22:37

Nu har ju jag fortfarande ganska noll koll på släktträdet, då det är så himla stort... haha. Men visst. Zoe och Farrow är kusiner? Det gör alltså att Farrow och Zoes barn är tredjedelskusiner med varandra?

Okej, strunt samma. Jag ser iallafall inga problem med det haha. Det är ju lagligt att gifta sig med sina kusiner och nu är de ju inte ens blodsrelaterade till varandra. Vad andra väljer att göra med sitt liv och vem de älskar är inte upp till någon annan att säga till om. Så länge ingen kommer till skada på något sätt, så tycker jag det är lugnt.

Svar: Visst är det så, försöker bjuda in mina läsare till diskussionen så det blir lite mer levande här. :)
simsdeluxe.se

Eawysims den 2016-06-17 13:42:52

Håller med Mikka, fast samtidigt känns det konstigt för mig att föreställa mig hur man kan bli kär i någon som är typ släkt med en. Men är det lagligt så är det väl ok, och som Mikka säger om att ifall ingen kommer till skada.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa