Simsdeluxe

12
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 28

 
Det är Troys studentdag men Joeys vän Deidra hade bett honom att de skulle mötas upp på Joeys väg till studentceremonin. De möttes vid ett av kafeérna i deras förort där Deidra berättar att hon har känslor för Joey. Joey har känt samma sak länge men har kanske inte riktigt förstått vad det har varit och de bestämmer sig för att bli ihop. 
Troy tar studenten med hedersbetyg och är så glad att han inte längre behöver åka till skolan. Han har redan fått ett jobb som vattenbärare till stans fotbollslag och han ser det som sin chans att kanske en dag får bli en del av laget. 
Samma dag som studenten så har familjen bjudit hem sina vänner på en presentbytarfest. Familjen Williams och delar av familjen Spark kunde komma plus en ensam granne som de bjöd över. De har trevligt och de är så många så det tar lång tid att byta alla presenter. 
Troy och Sammi (Zoe & Sergios äldsta dotter) börjar prata. De har känt varandra i princip hela livet men har aldrig riktigt pratat med varandra förut, ordentligt. De kommer förvånansvärt bra överens och märker inte alls hur tiden springer iväg. 
När det kvällen börjar övergå i natt så ska Sammi gå hem och hon och Troy kramar varandra hejdå. Troy märker hur Sammi håller kvar kramen extra länge och att det är något speciellt med den. Den är inte som alla andra kramar. 
Publicerat 2016-06-12 10:24:50

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa