Simsdeluxe

04
Jun
2016

PGC Generation 6 - Del 27

Det har kommit så mycket snö under natten att skolan håller stängt och alla barnen får stanna hemma. Troy tycker att det känns lite märkligt för det var hans sista dag i skolan och nu fick hans skoltid ett abrubt avslut.
Han, Amy och Haley bestämmer sig för att gå ut och ha lite kul i snön så de startar ett snöbollskrig. Troy tycker att det är himla kul, han har ett bra bollsinne så det är inga problem för honom att träffa sina systrar med de perfekt runda bollarna. Mindre kul är det när någon av systrarna får in en fullträff. 
Diskmaskinen har gått sönder och Everett har tröttnat på att ringa efter reperatören stup i kvarten så han har bestämt sig för att prova att laga den själv först. 
Tjejerna fick sitt rum omgjort i samband med trillingarnas födelsedag och rymmer nu två skrivbord med varsin dator. Eftersom dem är tre stycken i rummet så tyckte Farrow och Everett att det var lite väl att de skulle behöva dela på en dator så de fick två att samsas om. Amy är den som spenderar mest tid inomhus i sitt rum och hon är så nöjd med alla ändringar. Hon har också, med hjälp av Farrow, tagit körkort och är den andra av deras barn att ta körkort!
Joey och Everett har en väldigt bra relation och kommer överens om det mesta. Nu har Joey bett Everett om att de ska övningsköra för om Amy har körkort vill Joey också ha det. 
Troys födelsedag! Nu ska han bli en man med allt vad det innebär. Amy var hos en kompis när de firade Troy och Farrow var ute på ärenden. Men lite kalaskänsla är det inte så svårt att frambringa när man är en så stor familj. 
Troy växte upp till en ung man och fick egenskapen Ambitiös. Hans livslånga önskan är att nå nivå 9 inom idrottsgrenen. 
Penny förbättrar hela tiden sina pianofärdigheter och börjar bli riktigt duktig. Hon trivs verkligen i musikföreningen i skolan och så fort hon är hemma och har gjort sina läxor så sitter hon vid pianot. Hon börjar komma på vad hon vill pyssla med efter skolan också. 
Joey har börjat prata med en tjej från skolan som heter Deidra. De har inga lektioner ihop och har egentligen aldrig träffats mer än setts i matsalen någon gång men de har messat och pratat i telefon en hel del och de kommer himla bra överens. Joey tror att han börjar bli lite kär i Deidra. Han har åtminstonde inte känt såhär för en annan sim förut. 
 
Publicerat 2016-06-04 09:38:05

Kommentarer

Mikka den 2016-06-04 17:35:13

Skulle du inte kunna ta lite närbilder på alla barnen i hushållet? Vore himla kul att få se dem bättre! :D

Svar: Uppe på bloggen nu!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa