Simsdeluxe

13
Jul
2016

The Sims 4 Trädgårdsprylar: Fakta

Så, nu vet vi lite mer om nästa prylpaket och jag tänkte att jag skulle samla den information som jag hittat på nätet i det här inlägget. Till och börja med så släpptes det en trailer till spelet igår. 
 
Nya prylar: 
Spelet kommer med prylar, kläder och frisyrer som ska passa för lediga sommardagar i trädgården. Vad jag sett från bilder och trailers så verkar det vara ganska snygga kläder och frisyrer och jag är speciellt taggad på dreadsen som en av killarna har i trailern. Det kommer också en hel del blommor och även ett runt bord med plats för sex simmar. Överlag så verkar det vara ett färgglatt paket som passar bra till sin titel. 
Nya spelfunktioner: 
Några prylar har nya spelfunktioner som tex vattenrutschbanan som känns helt kopierad i från The Sims 3. Det kommer även med en tillbringare där du kan blanda olika uppfriskande drycker som tex lemonad och med en fågelmatare som drar till sig fåglar till din trädgård. 
 
Mina tankar:
Jag tänker att prylpaketet verkar kul och att det absolut är något jag själv kan få nytta för i mitt eget spelande men att det kanske inte hade behövts ett prylpaket för detta utan att det istället hade kunnat vara en del av ett expansionpaket för tex årstider. Jag kommer med största sannolikhet att köpa och spela det men jag tycker egentligen att det släpps onödigt många små tillägg till spelen och jag längtar tills de släpper ett expansionpaket nästa gång. 
 
Spelet släpps nästa tisdag 19 juli. 
Publicerat 2016-07-13 13:02:13

Kommentarer

Elsie den 2016-07-13 14:06:15

Meh jag önskar också de skulle släppa något större istället för allt detta småtrams? Men jag tror iofs jag gett upp på Sims 4. Jag kan helt enkelt inte spela utan 1. årstider 2. den öppna världen! :(

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa