Simsdeluxe

17
Jul
2016

PGC Generation 7 - Del 2

Jag har tidsinställt några PGC avsnitt plus ett annat spännande inlägg som kommer i veckan (jag lovar att ni INTE ville missa det!!) men i övrigt så kommer jag inte hinna blogga så mycket den närmaste tiden, tyvärr. Ska göra mitt bästa för att ni inte ska märka av det men jag vill förvarna er ifall det blir tyst här. 
 
Eftersom Joey pluggar på högsta hastighet så består hans vardagar mest av föreläsningar. Han hinner inte så mycket mer än att vakna, gå på föreläsningar, äta middag, plugga och sen sova. Han tycker dock att det känns ganska okej. Han är ju på universitetet för att lära sig och för att komma ett steg närmare att bli läkare. 
En eftermiddag när Joey för en gångs skull slutat tidigare så ringer tjejen han träffade på välkomstdagen och frågar om han vill ses. Han har nu lärt sig att hon heter Ayana och eftersom Joey har lite av en crush på henne så säger han definitivt inte nej till att ses. 
De möts på stranden och Ayana har med sig blommor till Joey. Han tycker det känns lite märkligt att få blommor, han har aldrig blivit uppvaktad på det viset förut men han blir väldigt smickrad. 
De sätter sig på strandkanten och kollar på stjärnorna. Det känns väldigt naturligt för Joey och det känns som att Ayana tycker detsamma. De behöver inte ens prata med varandra. Efter ett litet tag vänder sig Ayana mot Joey och viskar i hans öra att hon gillat honom sen de hälsade den där välkomstdagen. Joey rodnar och säger ingenting tillbaka. 
Efter ett tag blir det kallt ute och de bestämmer sig för att tända en brasa. Joey tittar på Ayana när hon står och värmer sig vid brasan och han kan inte hjälpa det men han känner fjärilar i magen. 
När det blir dags att säga hejdå så kysser han Ayana och sedan skyndar han sig hemåt i natten. 
Publicerat 2016-07-17 18:06:53

Kommentarer

Mikka den 2016-07-17 20:10:22

Haha, åh, känner igen mig så mycket i Joey, med det där att inte ha någon fritid alls när man pluggar. Det är verkligen äta, sova, plugga som gäller... haha
Men, vad spännande det lät med ett, eh, spännande avsnitt! Ser fram emot att läsa det! :)

Lillasimsälskaren den 2016-07-18 19:09:15

Nej, jag som tyckte att han och Diedra (om hon hette så?) passade så bra. Hade hoppats på att dem skulle bli tillsammans igen <33

Svar: Man vet aldrig vad som händer i mina pgc's ;)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa