Simsdeluxe

14
Jul
2016

PGC Generation 7 - Del 1

Efter att ha växt upp i ett hus med hela sin stora familj så var inte Joey särskilt sugen på att bo i en studentkorridor med en massa andra studenter så han bestämde sig för att hyra en lägenhet istället. Han hittade en etta med sovloft inte alls särskilt långt ifrån campus. 
Det första Joey gör när han kommit iordning i sin lägenhet är att skriva i familjens gruppchatt att han är framme och att allt är bra. 
Efter det sprang han iväg till campus för att gå på välkomstmöte för nya studenter. Han var ganska nervös men samtidigt väldigt förväntansfull. 
På välkomstmötet träffade han massor av nya människor, både studenter och professorer. Han passade också på att testa några av de maskiner som fanns för de som gick vetenskap precis som Joey. Han tyckte det var superintressant och blev kvar länge i forskningssalen. 
Efter ett tag kände han att han behövde uppsöka en toalett och gick en trappa upp till umgängesrummet. Efter att ha gjort det han behövde så träffade han på den vackraste tjejen han någonsin hade sett. Han gick fram och hälsade på henne och hon presenterade sig men det var så hög ljudnivå som Joey uppfattade inte riktigt hennes namn. Han tror att hon kan ha hetat Alanya men var inte helt säker. De pratade länge och kom fram till att de skulle läsa flera kurser ihop. 
När Joey kom hem var han så himla trött att han stupade i säng direkt. Han hade en stor dag framför sig med mycket nya intryck. 
Joey hade införskaffat sig en cykel för att lättare ta sig runt i området. Det gjorde också att han kom i tid till sin första föreläsning trots att han hade snoozat kanske en gång för mycket. 
Eftersom Joey läser på högsta hastighet som har han vissa dagar väldigt många föreläsningar och detta var en sådan dag när han mest bara sprang mellan olika salar. 
När Joey var klar för dagen fick han ett samtal från en klasskompis om en fest och Joey bestämde sig för att åka dit istället för att åka hem. 
Det blev en trevlig kväll tillsammans med flera nya bekantskaper och Joey börjar verkligen känna sig hemma i sitt studentliv. 
Publicerat 2016-07-14 10:27:00

Kommentarer

:)) den 2016-07-16 18:21:59

Hej Sara! WCIF den digitala klockan på bild 1?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa