Simsdeluxe

01
Jul
2016

PGC Generation 6 - Del 35

Så var det dags för ett generationsskifte. Detta är sista delen med generation 6. Från och med nästa avsnitt påbörjar vi generation 7 och Joeys resa. Nu är det inte så långt kvar tills vi är klara med denna utmaning! 
Farrow har alltid älskat att få vara ensam på morgonen. I ett hus fullt med andra kan det vara svårt så de gånger hon vaknar och hör att det är helt tyst i huset får hon alltid ett leende på läpparna. Sen smyger hon ner för trappen, tar lite frukost och bara njuter av sig egentid. 
Vanligtvis så spelas det musik hemma hos Spark. Penny är extremt musikalisk och spelar både piano, gitarr och bas. Hon vill bli en storfilmskompositör men vägen dit är ganska lång och krokig. 
Farrow har fått ett erbjudande att få bli delägare i butiken hon jobbar i. Hon måste gå in i med en del pengar men efter att ha pratat med Everett har de kommit fram till att det kan vara en bra investering. 
Det har gått några veckor sedan lilla Jermey föddes och nu kan inte Everett och Farrow hålla sig längre, de bestämmer sig för att åka och hälsa på Troy & Sammie och familjens nya tillskott. 
Joey har fått goda indikationer från universitetet han vill gå på att han kan få ett stipendum och han har börjat inse att hans förhållande med Deidra inte kommer överleva. Han älskar Deidra, det gör han verkligen men han tycker inte att det är schysst att hon hela tiden ska komma i andra hand i hans liv. Just nu vill han bara studera och sedan försöka få ett jobb på sjukhuset. Han bestämmer sig för att stämma träff med Deidra på en strand. 
Det tar lång tid innan Deidra kommer. Solen börjar gå ner och Joey bestämmer sig för att läsa lite i en bok under tiden. Han älskar verkligen att läsa, att lämna den verkliga världen för en stund i boken. När han sitter djupt försjunken i sin bok så hör han en bekant röst. 
Han berättar hur han känner för Deidra och hon blir såklart väldigt ledsen men hon förstår Joey och de avslutar sitt förhållande som vänner. 
Det är är äntligen dags för trillingarnas födelsedag! Nu ska de bli ungdomar och ge sig ut på egna äventyr. Joey har väntat på den här dagen så himla länge och han är verkligen exalterad över att få påbörja sitt liv. Amy får egenskapen Djurälskare, Joey får egenskapen Arbetsnarkoman och Haley får egenskapen Oemotståndlig
Här har vi Joey som ungdom. Han bestämde sig för att prova på det där med dreads, han tycker att det är både praktiskt och snyggt och är himla nöjd faktiskt. 
Även Haley och Amy hade dragit vinstlotter i genpoolen. Haley valde att klippa sitt hår kortare medan Amy har skaffat sig en plattång. Jag vet att ni är många som gillade Amy så jag har laddat upp henne HÄR för er som vill ha henne i era spel. 
Studentdagen! Eftersom Penny och trillingarna fyllde så nära inpå varandra så kommer de ta studenten tillsammans. Det är en känsla av stolthet i huset när fyra studenter ska få sina utmärkelser. 
Alla barnen har presterat bra i skolan men ingen har presterat som Joey som avslutade sina studier med högsta betyg i samtliga ämnen. Han fick även avgångstala vilket var lite nervöst. 
När de kom hem från studentfirandet så var Joey så himla ivrig med att få göra sitt anslagstest att han slängde av sig hatten och kappan han haft på sig sig och började med sitt prov. Några dagar senare fick han ett samtal från universitetet han drömt om att gå på. Han har kommit in på universitet och på Medicin & Forskning. Han får dessutom så pass mycket extrapoäng att han kommer kunna plugga allting på enbart två terminer. 
Några veckor senare tar Joey sitt pick och pack, vinkar hejdå till sin familj och sina syskon och beger sig mot nya äventyr på universitetet. 
Publicerat 2016-07-01 13:00:00

Kommentarer

Anonym den 2016-07-01 13:10:37

får typ lite smått panik för varje generation som slutar vill inta att denna serie tar slut=)

Svar: Det är ju några generationer kvar iallafall <3
simsdeluxe.se

Erika den 2016-07-01 16:43:42

Haha, kul att Joey och min Sophia åkte iväg till universitetet ungefär samtidigt. :)

Svar: haha, ja! jag tänkte också på det!
simsdeluxe.se

Lillasimsälskaren den 2016-07-02 10:59:17

Ser fram imot att följa Joey nu! :)

Men kan inte du göra ett inlägg och länka till mods du använder? Läste ett gammalt inlägg du gjort om dina mods men dem var inte länkade eller så? Jag vill gärna ladda ner två mods som jag vet du har men vet inte riktigt hur man installerar dem? Om det bara är att lägga i modsmappen? ♡

Svar: Jag har påbörjat ett stort inlägg om mods som kommer framöver. :)
simsdeluxe.se

Denise den 2016-07-02 11:59:05

När din utmaning är klar, kan du inte fortsätta ändå med nästa generation med familjen Spark? :)

Svar: Jag har inte funderat på det, det beror nog lite på hur mitt liv ser ut då i övrigt. :)
simsdeluxe.se

Eawysims den 2016-07-02 16:01:34

Oj, vad snabbt det går. Känns som det var nyss du började på generation 6. Undrar samma sak som Denise, hade varit kul om du fortsätter med Spark sen.

Svar: Ja, visst hade det? Det beror på hur min livssituation ser ut då. Nu kör jag en generation i taget och Joey måste ju få ett barnbarn innan utmaningen är klar. :)
simsdeluxe.se

Felli den 2016-07-03 16:26:09

Kan inte du lägga ut haley till nerladdning? Tycker hon är så fin! :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa