Simsdeluxe

06
Jul
2016

Nyheter: The Sims 4 Backyard stuff

Den här korta teasern har olika officiella The Sims sidor släppt på sina sociala medier nu i veckan och det handlar om kommande paket till The Sims 4. Det har ryktats om att det skulle komma ett "Backyard stuff" efter Barnrumsprylar och det verkar som att det stämmer himla bra om man ska tolka den här teasern så. Det finns inget releasedatum ännu. Vad tycker ni om att de släpper teasers så kort tid efter att de släppt nya paket?
Publicerat 2016-07-06 12:00:00

Kommentarer

Maja den 2016-07-06 21:31:11

Jag tycker att det känns lite knäppt. Kanske bara jag som hellre vill vänta för att få ett bra expansionspaket istället för att få ett prylpaket typ direkt.

Tove den 2016-07-12 13:16:01

Jag håller med Maja. Känns som att de bara spottar ut massa dyra prylpaket hela tiden. Skulle hellre vilja ha ordentliga expansionspaket med efterfrågade saker som djur eller årstider...

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa