Simsdeluxe

28
Jan
2016

Det räcker nu

Jag har under en längre tid fått mer eller mindre otrevligt formulerade frågor på ett speciellt inlägg här i bloggen och på min blogresponse. Det handlar främst om att EA och Origin hade ett erbjudande för ett år sedan att man kunde prova The Sims 4 gratis i en vecka. Detta tipsade jag såklart om i min blogg för att jag skriver om The Sims. Detta inlägg har folk hittat, antagligen eftersom det är bland det första som kommer upp när man söker "the sims 4 gratis" på google. I och med detta har jag fått flera otrevliga kommentarer om det och annat. 
Nu har jag tröttnat på det här. Alla kommentarer och frågor som inte är formulerade med en trevlig ton kommer att raderas utan svar. Allting som har med att man borde kunna spela The Sims 4 gratis på min blogresponse kommer också att raderas utan svar. Jag kommer dessutom att blockera dig i största möjliga mån. Ingen är anonym bara för att man väljer att inte skriva ut sitt namn. 
 
Jag kommer bara ta detta en gång för att tydliggöra. The Sims är ett datorspel. Datorspel kostar i de flesta fall pengar. När The Sims kom ut i början på år 2000 var det jättedyrt. När The Sims 2 kom ut (då var jag i mina tidiga tonår) så köpte jag det för egna pengar som jag fick spara länge för att det var så dyrt. The Sims har alltid kostat pengar. Jag säger inte att det alltid kommer göra det men det är mest troligt så. Det är hundratals människor över hela världen som jobbar med The Sims och dessa människor har liv utanför sitt arbete. De har säkert familjer, bostäder och annat som kostar pengar. Dessa människor får lön genom att vi köper spelen som de skapar. Så nej, The Sims måste inte vara gratis. Vill inte dina föräldrar köpa det till dig så får du göra som alla vi andra har gjort när vi växt upp - spara ihop dina egna pengar eller önska dig det till födelsedag/julklapp. 

Och en sak till, jag jobbar inte på Electronic Arts. Jag har INGENTING med prissättning av spel att göra. Jag har ingenting med produktionen att göra. Jag är "bara" en engagerad spelare som valt att blogga om mitt absoluta favoritspel. 
 
Publicerat 2016-01-28 19:52:08

Kommentarer

Lilly den 2016-01-28 21:31:13

Haha men hjälp folk är ju knäppa... Blir fan galen på kids idag som tycker allting ska vara gratis. Hur går det ihop? Ingen kommer skapa/sälja spel om de ska vara gratis! Haha omg. Radera på du ;)

:) den 2016-01-29 19:47:57

Helt rätt. Man kan inte förvänta sig att allt är gratis. Det går ju inte att skapa och själva spel utan att det kostar något. Dessutom kan de ju inte bara skylla på dig. De får ju ta reda på vem som egentligen sätter priserna och inte bara kommentera hur som helst! Hoppas att det löser sig nu! :) <3

Sims in my heart!! den 2016-01-31 15:36:08

När kommer nästa Spark inlägg? Älskar dig! Många pussar till dig💖

Svar: Vet inte tyvärr.
simsdeluxe.se

Klara den 2016-01-31 15:38:33

När kommer nästa Spark inlägg?❤️

Svar: Jag vet inte, tyvärr.
simsdeluxe.se

Klara den 2016-02-02 20:13:55

Men du har väl inte slutat att spela Spark?❤️

Svar: Nej, men jag har tagit en liten paus.
simsdeluxe.se

15 år & blivande mamma den 2016-02-03 13:50:22

Hej,vad använder du för antivirus program? Länka gärna :D

Svar: jag har använt Norton tidigare men nu använder jag ett som heter f-secure. De kostar en del dock.
simsdeluxe.se

Klara den 2016-02-07 22:34:54

Okej, tack!<3

Matilda den 2016-02-10 18:20:35

Hej! Tänkte bara fråga hur du mår? Det har varit tyst på bloggen ett tag nu..
Kram!

Svar: åh, gulle <3 jag mår bra! Har bara inte haft någon spellust efter att sparks laggade ihop.
simsdeluxe.se

Felli den 2016-02-14 16:58:09

Hej, jag vet att det här inte hör till inlägget men vet du vad som hänt med Simsing? Jag kan inte komma in på hennes blogg det står att servern inte hittades. Har hon lagt ner bloggen eller tror du det kan vara att hennes domän krånglar precis som det gjorde för dig? Har testat på både på mobil och iPad men det går fortfarande inte. Någon annan som har samma problem?

P.S Älskar din blogg kram<3

Svar: Hon bloggar inte just nu men ska kolla upp varför bloggen ligger nere hälsar hon. :)
simsdeluxe.se

Klara den 2016-02-14 23:40:13

Felli: Jag får bara upp saker som hon skrev 2013!❤️

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa