Simsdeluxe

20
Feb
2016

PGC Generation 6 - Del 9

Farrow känner sig lite nere och istället för att ta tag i sina känslor så begraver hon sig i jobb. Det går dock väldigt bra för henne med hästarna och både Venus och Tellus avancerar och drar in stora summor till hushållet. 
Ruby och Adan har börjat prata om att ta deras relation till nästa steg. Båda vill ha barn och de vill gärna ha dem snart. De har därför bestämt sig för att sluta med preventinmedel och sedan får det ta den tid det tar. 
Det dröjer dock inte många veckor innan Ruby börjar må illa. En kväll hinner hon inte in i huset utan hon spyr på uppfarten. Hon behöver inte ens ta ett test för att veta att hon är gravid. 
Eftersom Adan jobbar sent fick Ruby vänta till nästföljande morgon innan hon kunde berätta för Adan. Han blev överlycklig och de är båda så förväntansfulla på att få välkomna en ny generation in i deras liv. 
Farrow å andra sidan är såklart glad för sin systers skull men samtidigt så har hon dubbla känslor inför sitt kommande syskonbarn. Hon vill så gärna uppleva det som Ruby och Adan har men vet att hon och Nathan inte alls delar samma känslor. 
Adan är så förväntansfull inför födseln att han plöjer en massa böcker om förlossningar, barnutvecklan och hur man tar hand om ett barn. Han är ju yngst och har därför aldrig varit omkring barn så mycket. Ruby och Farrow har ju en lillebror så det är lite mer vana. 
I takt med att Rubys mage växer så har Ruby och Adan upptäckt en sak de är oense om. Ruby vill gärna ta reda på om det är en pojke eller flicka de ska få medan Adan vill att det ska bli en överraskning. Efter att ha diskuterat det lite så kommer de fram till att köra sten/sax/påse om det. 
Efter en mycket intensiv match av sten/sax/påse vinner Ruby vilket betyder att de kommer ta reda på om det är en flicka eller pojke de väntar. Ruby är såååå nyfiken!
Publicerat 2016-02-20 16:29:00

Kommentarer

Elsa den 2016-02-20 17:24:51

Vet du om det finns någon buggfixar man kan ladda ner till sims 3? Mina småbarn (bara tjejer) kan inte åldras till barn. Det blir ganska mycket problem eftersom jag oftast spelar med tjejer.

Jag kan inte åldra dem med varken fusk eller tårta...

Elsa den 2016-02-20 21:21:32

Så kul med ett nytt avsnitt!

Svar: <3
simsdeluxe.se

kokoskakan02 den 2016-02-20 23:15:27

Så kul med ett nytt avsnitt, känns som en evighet sen sist!

Svar: kul att det är uppskattat!
simsdeluxe.se

Jehn den 2016-02-21 13:05:49

Du har varit saknad!!
Så himla kul och inspirerande att då läsa ännu ett avsnitt av din pgc :)

Svar: Kram!!
simsdeluxe.se

Mikka den 2016-02-21 14:00:51

Åh, äntligen ett nytt avsnitt med Spark! Har verkligen saknat att läsa om dem då det var så längesen sist. Din blogg är verkligen en av de bästa (och mest inspirerande) jag läser! :D

Svar: Tusen tack! <3
simsdeluxe.se

Klara den 2016-02-21 14:29:37

Äntligen ett till Spark inlägg! Har längtat så mkt!! Du är så sjukt bra💖

Svar: Tack! <3
simsdeluxe.se

Lillie den 2016-02-22 13:15:05

Kul att se hur det går för Spark! :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa