Simsdeluxe

23
Apr
2016

PGC Generation 6 - Del 20

Med så många barn i huset har Everett och Farrow fått utnyttja alla utrymmen och trillingarna har sina sängar i hallen på övervåningen. Så fort de blir lite större kommer de få dela rum med sina äldre syskon. 
Everett älskar att ha många barn och är överlycklig över trillingarna. Farrow älskar såklart sina barn men hade hon fått välja så hade hon inte valt trillingar. Som tur är har de lite olika dygnsrytm så de hinner ta hand om allihop. Här ger Everett frukost till Amy. 
Mornarna hemma hos familjen är köriga. Det krävs mycket energi och mycket tid för att det ska gå ihop. Cody & Troy väcks av sina föräldrar på morgonen men får sen sköta sig mer eller mindre själva. Farrow tycker det är viktigt att alla barnen ska känna sig sedda och hon vill speciellt att Troy ska känna att han är en del av familjen och att de inte ersatt honom med en massa andra barn. 
Med fyra småbarn i en familj så blir det ganska stojigt. Troy är egentligen mer atletisk än någonting annat men ibland har han med sig böcker från skolan som han ska läsa. Cody är en framåt liten kille som tycker om att hålla sig uppdaterad om vad som händer i världen och läser ofta tidningen. 
En eftermiddag får Farrow ett telefonsamtal från sin mamma, India. Hon berättar sorgset att Feline, Farrows andra mamma har gått bort. Farrow blir förkrossad, hon har inte hunnit träffa sin mamma sen trillingarna föddes. 
Hon berättar för de större barnen att deras mormor tyvärr inte finns med oss längre och både Troy och Cody tar det bra. Farrow tycker dock att det känns otroligt jobbigt. 
Hurra! Hurra! Hurra! Det är Pennys födelsedag! 
Penny växer upp till en liten flicka och får egenskapen Vänlig
Nu när hon är en stor tjej så får en säng för stora tjejer också. Penny älskar sin nya säng och är så nöjd med sitt rum. (Eftersom jag vet att ni kommer fråga så kan man ladda ner sängen hos Winterpod)
Cody & Penny är så lika i ålder och är verkligen varandras bästa vänner. De leker hela tiden med varandra och har så himla kul ihop. Både Farrow och Everett inser att det var värt att skaffa barn tätt för de kan nu se vilket band det är mellan barnen. 
Troy älskar sina småsyskon också och att vara en del av en större familj. Han har ett extra starkt band till sin minsta lillebror Joey. Det är något mellan dem som klickar. 
Amy har övertagit Pennys spjälsäng och sover numera inne hos Penny. På dagarna är dock trillingarna alltid på nedervåningen och då brukar Penny och Cody passa på att leka i Pennys rum. 
Joey är otroligt snabblärd och har redan lärt sig att både gå och prata och potträningen är inne på sluttampen den med. Farrow är oerhört imponerad. Hon känner på sig att det kan bli något stort av den lille pojken. 
Ibland behöver man komma bort ifrån huset lite. Som när ens bästa vän har fått ett barn. En kväll när Everett för en gångs skull var ledig bestämde sig Farrow för att åka och hälsa på Zoe & Sergio som fått en liten dotter som heter Danica. (Glöm inte att ni kan se hur släktträden utvecklar sig HÄR)
Farrow var så glad att se sin bästa vän! Zoe har verkligen funnits i Farrows liv sen hon föddes och hon är så glad att ha haft en vän där så länge. Att de är kusiner är såklart också kul men Farrow tänker inte på det så ofta utan ser Zoe som sin bästa vän. 
Innan Farrow åkte hem igen så gosade hon lite med lilla Danica och hon tänkte tyst för sig själv att hon var helt klar med barnafödandet. 
Publicerat 2016-04-23 14:25:41

Kommentarer

Eawysims den 2016-04-23 16:07:01

Oj, vad stort släktträd! Borde kanske också göra ett sånt till min legacy sen.

Svar: Ja, det har blivit några stycken. Rekommenderar verkligen att börja med släktträdet på en gång så behöver du "bara" fylla på sen.
simsdeluxe.se

Amanda den 2016-04-23 16:08:16

Alltid lika kul att läsa om din PGC! Och tack för att du länkade sängen, såååå fin!!!

Alva den 2016-04-23 18:24:30

Känner igen dig när platsen i huset försvinner, och man får ha barnen i hallar och vardagsrum, haha!

Har också en fråga, vet du varför en inte kan hitta din blogg med .webblogg.se på bloglovin? Jag märkte nyss att simsdeluxe.se inte uppdateras på bloglovin (Favorit CC till köket är det senaste inlägget som visas där). Är det på grund av den nya adressen och att allt inte är helt fixat än?

Älskar din blogg för övrigt, speciellt din pgc. Vi var fått följa dem så länge nu!

Eawysims den 2016-04-23 18:30:17

Började nu direkt med det så jag inte glömmer bort, tänkte ha med bilder också så det är vad jag håller på och fixar med just nu!

Lilla simsälskaren den 2016-04-24 17:36:55

Haha, tänkte precis fråga om vart sängen var ifrån innan jag såg att du redan länkat den! (;♥

Blir alltid lika glad när jag kommer in på din blogg och ser att du lagt ut något om Spark!<33

Svar: Tack! <3
simsdeluxe.se

Simslusen den 2016-04-26 08:02:27

Du har så sjukt många snygga hår och kläder till dina småbarn/barnsimmar, skulle du kunna tipsa om några? Själv har jag inte så många kläder och hår så det skulle vara jättesnällt (:

:) den 2016-04-29 21:11:36

Jag älskar din pgc! c:

Svar: Tusen tack!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa