Simsdeluxe

17
Apr
2016

PGC Generation 6 - Del 19

Hurra för Troy som fyller tonåring idag! I samband med att han åldrades så fick han egenskapen Hopplös romantiker, en egenskap han delar med sin pappa. 
Everett och Farrow är lite fundersamma på om det kanske är mer än en bebis för Farrow är mycket större under den här graviditeten än under tidigare graviditeter så Farrow ska iväg och göra ett ultraljud den här dagen. 
Troy är en tonåring med allt vad det innebär och han har trixat med varenda pryl i hela huset. Både Everett och Farrow är ganska trötta på honom just nu. 
När Farrow kom hem från ultraljudet (som förövrigt sa att det var en pojke i magen) så bestämde hon sig för att det var dags att ge Penny ett bad. 
Everett tänker att det är bra om han och Troy börjar övningsköra tidigt så en kväll när han kommer hem från jobbet så frågar han Troy om han vill prova på att köra och det vill han såklart. 
Farrow passar på att leka lite med Penny. Hon ser ju på pojkarna hur fort tiden går och tänker att det är viktigt att hon tar tillvara på tiden då de är små. 
Sommar, sol och semester! Farrow vaknar upp till ett strålande väder och bestämmer sig för att bjuda över lite folk på ett poolparty! 
Innan gästerna kommer så hinner hon med att göra den första skörden av växterna hon planterade under våren. 
Festen är igång och lagom till gästerna börjar dyka upp så får Farrow värkar! Det är dags för bebisen att komma. Farrow inser att hon aldrig kommer hinna till stan för nu går det fort och hoppas att hennes vänner och familj ska kunna pusha henne genom det här. 
Farrow föder en liten pojke som får egenskaperna Vänlig och Älskar värmen, en egenskap han delar med sin mamma. Farrow och Everett väljer att döpa honom till Joey
När Farrow är påväg in för att att återhämta sig så inser hon att det inte är klart än. Det är fler barn påväg! Hon föder en liten flicka som får namnet Amy och hon får egenskaperna Geni och Vänlig. 
Och det är inte slut där heller för det är TRILLINGAR! (jag blev så chockad för jag hade inte gjort någonting för att få trillingar, ingen fertilitetsbelöningar eller någonting!) Hon föder ännu en flicka som får egenskaperna Älskar värmen och Lättsovare och henne döper de till Haley
Så här har vi hela familjen med trillingarna uppåldrade till småbarn. I Everetts knä sitter Amy, hon har rosa hår och gröna ögon och i Farrows famn har vi Haley, som ni ser har fel hårfärg. Haley har dock lila ögon. Joey däremot har både lila ögon och rosa hår och är vår arvinge till generation 7! Jag är så himla glad över att äntligen ha fått en till manlig arvinge. 
Publicerat 2016-04-17 11:00:00

Kommentarer

Eawysims den 2016-04-17 11:49:24

Det verkar så coolt att ha spelat 6 generationer, tror de längsta jag kommit är 3 :(

Agnes den 2016-04-17 12:09:52

Älskar att du är så aktiv! :D

Mikka den 2016-04-17 16:01:33

Åh, grattis! Måste kännas riktigt skönt att äntligen fått en arvinge :) Ska bli kul att följa med på gen 7's resa sen!

Erika den 2016-04-17 19:51:53

Åh vad kul! Du har väl inte haft en manlig arvinge sedan Lucas? Det var på tiden att det blev en till nu. :)

Svar: Precis! Ville verkligen ha en manlig arvinge. Blir ju lite variation och så behöver han inte vara gravid = bra för storyn. :D
simsdeluxe.se

lillasimsälskaren den 2016-04-18 09:55:58

Nae så söta alla i familjen är sådär samlade<3
btw kan inte du tipsa om lite hår till småbarn och även barn? Och gärna kläder också, jag har verkligen inget snyggt till barn.
Och var det bara jag som tänkte på att i Lucas generation, fick inte han också tre barn och sedan trillingar? Kan ha fel ;)

Emma den 2016-04-18 20:53:31

Har ett önskemål om att du kan göra ett såndär schema som du har gjort tidigare, så att man kan se när du ska skriva om PGC:n om du förstår hur jag menar ;-)

Svar: Jag har tyvärr inget schema jag går efter så därför är det svårt för mig att dela med mig av ett sånt. :) Jag försöker göra inlägg varannan dag men det går sådär..
simsdeluxe.se

Anonym den 2016-04-19 21:58:55

Åh, i vilken generation var det du hade Lucas? Han var en av mina favoriter :)

Svar: Lucas var arvvinge i G4, Lucas skulle alltså ha varit gammelmorfar till Joey. :)
simsdeluxe.se

Eawysims den 2016-04-20 19:25:32

Taggade dig i en tag på min blogg, om du vill göra!

Svar: Vad kul! Ska absolut göra den!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa