Simsdeluxe

15
Apr
2016

PGC Generation 6 - Del 18

44
Farrow har gått upp en hel del i vikt och börjat må illa på mornarna. Den här gången behövs inget test, Farrow är helt säker på att hon är gravid igen. 
Troy älskar att klä ut sig till olika saker med alla utklädningskläder som finns i lådan i Codys rum! 
Farrow tycker att det absolut bästa med det nya huset är den tillhörande poolen. Nu när sommaren äntligen har kommit tillbaka så börjar hon så många dagar hon kan med att slappa i poolen innan hon sätter igång med alla "måsten". 
Everett har en ledig dag och bestämmer sig för att ta med Penny till stranden medan Cody och Troy är i skolan. Farrow har bestämt sig för att följa med hon också men orkar inte gå hela vägen på grund av graviditeten och bestämmer sig för att ta bilen dit. 
Till en början så var inte Farrow så glad över graviditeten men nu när det har sjunkit in så ser hon verkligen fram emot att välkomna deras nya familjemedlem. Everett är såklart eld och lågor. 
På stranden träffade Farrow sin lillebror Tom som var där med sin dotter Hollie. Farrow träffar sällan Tom numera eftersom han bor i stan med sin familj och lever eget familjeliv så de stod länge och pratade om livet. 
När det började skymma och var dags att gå tillbaka så sa Everett att han hade något att säga och bad Farrow vänta lite. 
Sedan gick han ner på knä och frågade Farrow om hon ville gifta sig med honom vilket hon såklart ville! 
Dem förlovade sig faktiskt inte bara den kvällen utan de passade på att gifta sig när dem ändå var igång. Så numera är även Everett en Spark. 
Publicerat 2016-04-15 16:00:00

Kommentarer

Anonym den 2016-04-16 11:54:09

Skulle du inte kunna göra en Mitt favorit CC: mönster??:) jag skulle tycka det var jätteroligt

Ella den 2016-04-17 07:55:57

Jag tycker du är jätte duktig och jag älskar dina vidios och inlägg ❤️

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa