Simsdeluxe

13
Apr
2016

PGC Generation 6 - Del 17

Det verkar som att ni börjar hitta till bloggen nu? Det är mycket stök med adressen och jag jobbar på att få tillbaka den till .se inom kort!'
 
Troy kämpar på med skolan så gott det går och han har fina betyg. Han tycker dock att det är roligare med idrott än med dem teoretiska ämnena och han drömmer om att bli fotbollsproffs. 
Lilla Cody har lärt sig att gå och prata och hans födelsedag närmar sig med stormsteg! Snart blir han en lite större pojke. 
Farrow har börjat blogga och är hon inte ute i trädgården eller med sina barn så står hon där med mobilen i handen. Everett tjatar på henne att hon håller på och bli beroende men Farrow lyssnar inte. 
Även om det inte är så längesen de flyttade ifrån det andra huset så har familjen redan fått ordning på rutinerna. Farrow går upp på morgonen, tar med sig Penny ner och ger henne mat och ser samtidigt till att Troy äter frukost. Sen lagar hon iordning frukost själv och sen är dagen igång! 
Även om familjen numera lever ett inrutat familjeliv så finns det tid för romans lite då och då. Everett och Farrow är ju som gjorda för varandra och Farrow kan inte beskriva känslan när hon ser Everett, hon blir liksom varm och lycklig i hela kroppen. 
Farrow vill ha ett jobb, hon tycker inte det är så kul att gå hemma hela dagarna men hon måste ha ett jobb som passar med Everetts arbetstider medan de har småbarn och som det ser ut nu så har hon inte hittat något som passar. 
Något som det går bättre med är trädgården som verkligen växer och frodas. Farrow ser fram emot den första skörden här framöver. 
Penny och Cody leker så himla bra ihop och tycker så mycket om varandras sällskap. Farrow märker att de hjälper varandra mycket också för Penny har redan börjat prata en del och hon tror att det är för att Cody redan kan prata. 
Dags för Codys födelsedag! Han växer upp till en pojke och får egenskapen Lyhörd
Publicerat 2016-04-13 12:00:00

Kommentarer

Emma den 2016-04-13 13:34:41

Hej, superkul att läsa om din PGC! Har själv börjat på en men känner mig lite förvirrad... Mitt första barn ärvde rätt hår och ögen färg men inte rätt nyans på håret... Fick sedan trillingar och då hade ytterligare 2 st rätt hår och ögon! :o har vita ögon och en dov nyans utav röd på håret, så är det färgerna det är fel på?

Eawysims den 2016-04-13 13:51:08

Hoppas du får .se att funka snart igen! Penny och Cody är så söta när de leker tillsammans.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa