Simsdeluxe

11
Apr
2016

PGC Generation 6 - Del 16

Hela familjen trivs extremt bra i det nya huset och speciellt Everett tycker det är skönt att familjen har fått en egen bas som bara är deras och som de inte behöver dela med någon. 
 
Farrow trivs som sagt också bra i huset men hon saknar verkligen livet med hästar och drömmer hela tiden om att bygga ett stall och ha egna hästar igen. Hon har dock hittat ett nytt intresse och när hon inte tar hand om Cody eller Penny så påtar hon i trädgården. Planterar olika plantor och sånt. Hon tycker det är både roligt och rogivande. 
Farrow fyllde ju nyligen år och med det kom också en medelålderskris smygande. Hon har därför börjat mixtra med olika frisyrer och stilar för att försöka hitta sig själv. Hon jobbar också mycket på relationen med Troy, som inte är hennes biologiske son, och det går bra. De har en fin relation till varandra och Troy ser Farrow som sin mamma. 
Everett älskar barn och familjelivet och drömmer om att ha minst fem barn. Farrow tycker det räcker och blir över med tre barn så vi får väl se vad det blir med det. 
Och så var det dags för Pennys födelsedag! Hon växte upp till ett småbarn och det visade sig att hon inte var vår arvinge då hon fick sin pappas gener rätt igenom. 
Publicerat 2016-04-11 14:37:37

Kommentarer

eawysims den 2016-04-11 14:44:25

Va söt Penny är, fast synd att hon inte fick rätt gener :(

Lusen den 2016-04-11 16:02:52

Har alltid undrat vart man laddar ner skötbordet? Om den kommer från store, finns det någonstans där man kan ladda ner det gratis?
WCIF barnsängen som hänger från taket?
Älskar denna PGC, det är min absoluta favoriit!!

Jehn den 2016-04-11 17:05:21

Penny blev verkligen bra söt!

WCIF hennes hår? ;)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa