Simsdeluxe

01
Feb
2015

Svar på frågestunden!

HIMLA SKOJ att ni var så många som ställde så många frågor. Jag hoppas att ni ska gilla mina svar. Funderade ett tag på om ni hade velat ha svaren i ett videoinlägg men det får bli nästa gång isåfall. 
 
Svar: Nej, inte vad jag kan minnas. Vet faktiskt inte om jag varit med om det överhuvudtaget med en aktiv familj. 
 
Svar: Jag har bara sett något avsnitt av vardera serierna så jag kan väl inte säga att jag inte gillar dem men det är inga serier jag följer. Jag är överlag inte överförtjust i övernaturliga serier, det är mer min systers grej. 
Svar: Vilken bra fråga! Älskar när jag faktiskt måste fundera lite för att ge ett bra svar. Jag kör ofta för fort, har en tendens att avbryta folk när de pratar (sjukt drygt!), jag biter på naglarna när jag är nervös, jag lånar av min syster utan att lämna tillbaka och jag är ganska lat. Där har du några ovanor. Det finns utan tvekan flera!
 
Svar: Ofta så spelar jag inte på den familjen på ett tag då. Sedan försöker jag "spela igenom" det tråkiga. För ofta blir det tråkigt när man kommit in i ett mönster när det liksom inte händer något nytt så då brukar jag bara försöka spela så att tex barnen växer upp och kan skaffa jobb som jag inte spelat med på länge eller liknande så att något nytt händer i spelet.  
 
Svar: 1. Jag är sjukt svag för spagetti & köttfärssås. Pasta överlag är himla gott. Gillar asiatisk mat mycket också. 
2. Gud ja! Om vi tar dem som inte är avslutade och som jag ser om så ser jag på Grey's Anatomy, Modern Family, Orange is the new black (väntat på säsong 3 huuuuuur länge som helst nu!) och Orphan black. Sedan kollar jag på en hel drös serier som är nedlagda och som det inte kommer några nya avsnitt på som tex. vänner, Sex and the city, One Tree Hill, Gossip Girl osvosvosv. 
3. Det är så himla svårt att svara på för det där ändras hela tiden. Just nu är jag sjukt nöjd med India som jag gjorde för några veckor sedan. 
 
Svar: 1. Jag startade min PGC den 23 april 2013 så i april har den pågått i två år. Den har dock varit pausat i extremt långa perioder så jag skulle tro att om man slår ihop den aktiva tiden så skulle det bli kanske ett år. Älskar min PGC!
2.Jag har en mapp där jag sparar alla bilder jag har till bloggen och så vidare och den äldsta bilden där är denna. 
Den är ifrån 2012 så det är ju långt ifrån mina första simmar men ändå. Vet att det var precis i början när jag börjat förstå mig på det här med CC. Tror de hette Miranda, Nikki och Stella. 
3. Jag jobbar för tillfället i en reception på en skola och funderar på vad jag ska göra med mitt liv, typ. 
4. Den är faktiskt snart! Den 7 februari fyller jag år. 
 
Svar:
1. Nraas Overwatch, Nraas Storyprogression, Poseplayer, poseplayer add on och typ omsp. 
2. Gillade generation 2 väldigt mycket. Tycker också att den generation jag är på nu är himla skoj. 
3. Till generation 2 krävdes det 12 ungar så det är det mesta. Hoppas att det ska förbli så. 
4. Ja, Spark helt enkelt för att jag spelar så mycket med dem. Har en familj som heter Hale som hängt med sedan jag skaffade sims 3 typ som buggade ur som jag tycker mycket om också. 
5. Har nog ingen favorit där, tyvärr. 
 
Svar:
1. Det varierar jättemycket! Beror mycket på hur mycket jag jobbar, hur trött jag är osv. Alltifrån fem gånger i veckan när jag är inne i en spelperiod till inte alls. Vanligtvis blir det runt tre gånger i veckan som jag öppnar spelet och SPELAR. Öppnar dock spelet säkert varje dag för att kolla upp något eller testa eller göra något till bloggen. 
2. Ganska sällan numera. Någon till några gånger i veckan. 
 
Svar:
1. Att spela och att inreda tycker jag nog är roligast. Tycker också att det är kul att skapa simmar. Allt utom att bygga i princip. Men om du ska få ett "bättre" svar så är det roliga att det alltid finns något att göra och att man aldrig känner att man "klarat ut" spelet. 
2. Umgås med min familj, kollar på serier, slösurfar, fikar med mina vänner. Vanliga saker helt enkelt. 
3. Vill inte berätta det. Bor i Södermanland dock. 
4. Jag jobbar i en reception på en skola och jag har svarat på frågan om gymnasiet lite längre ner. 
 
Svar. 1. Jag tycker att trean är "bäst" helt enkelt för att jag tycker att det är roligt och för att det finns flest saker att göra (vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur många expansions och prylpaket det finns). Jag spelar tvåan en del också och tycker det är kul. 
2. Finns en story om det om du klickar dig in på "Om bloggen" men kortfattat så har jag drivit temablogg i hur många år som helst och tycker det är roligt att skriva om det som jag vill läsa om. 
 
Svar. 1. Ja, det har hänt ganska ofta men jag skulle inte vilja påstå att det är särskilt vanligt. Luna och Lucia (Lucas småsystrar) blev tex tvillingar helt utan några försök att få det så. 
2. Ja
3. Ja, men den är inte så aktiv. Simsdeluxxe heter den och Simsdeluxxeccfinds heter sidan jag rebloggar allt fint CC på. 
4. Ja, men jag är inte det minsta aktiv. Hinner liksom inte med. artp0pgalaxy heter jag på tumblr. 
5. Jag gillar ALLT MÖJLIGT. Lady Gaga är ju min godess men jag är svag för vanlig hederlig pop, synthar, schlagers, vemod, rockklassiker. Allt! Här är tre av mina spotifylistor: 1. 2. 3. (klistra in länken som kommer i adressfältet i sökfältet på spotify) 
6. Ja, jag har lärt känna Saga, Embla och Fanny via våra bloggar och vi försöker ses lite då och då. Jag vet att de alla tre funderar kring hur och om de vill fortsätta med sina bloggar men det är inte min sak att kommentera det eller någonting annat som rör deras bloggar. Simone känner jag inte särskilt bra alls. 
7. Ja, det gick inte alls särskilt bra så jag flyttade hem igen. 
 
Svar: Någonstans långt in så vet jag nog att det är ett dataspel med pixelgubbar ändå för jag blir inte särskilt ledsen eller så. Kan bli nedstämd en kort period men det brukar gå över. 
Svar: 1. Ja, jag tycker mycket om att läsa. Tyvärr så har det inte blivit så mycket av det de senaste åren. Ett av mina nyårslöften är faktiskt att jag ska läsa mera. Har du något boktips? 
2. Toy Story 2 (på allvar!), Sex and the City 1 och Livet är en schlager. OCH NOTTING HILL! 
 
3. Grey's Anatomy <333 (finns tusen andra serier jag tycker är superbra också) 
 
4. Carolina Gynnings första biografi egogirl. 
5. haha, nej. Jag är en latmask. Åker en del skidor på vintern dock. 
6. Se vad jag svarade på lite längre upp eller kolla mitt Last.Fm-konto för statistik. 
7.  Antar att du menar utöver sverige? Finland, Danmark, Norge, Lettland (dock bara mellanlandat men ändå!) och Ukraina. Är betydligt mycket mer berest inom sveriges gränser. 
8. Feline är ett återkommande namn. Gillar namn med Y i som Anya, Maya osv.. 
9. Som jag nämnde längre upp hade jag en familj som hette Hale (har dem kvar) som buggade upp. Det är någon min favorit genom tiderna. Spelade säkert en sex generationer på den innan den blev konstig. 
 
(Eftersom du hade delat in dina frågor i kategorier så svarar jag på dem efter dessa kategorier så blir det lite uppdelat också) 
1. Se svar ovan. 
2. Se svar ovan. 
3. Jag började spela The Sims för nästan 15 år sedan på en annan dator och i en annan tid. Jag har inte kvar en bild på min första sim. Inte heller för något av de andra spelen. Har inte ens minne av hur de KAN ha sett ut. 
4. Dreadsen som kom med universitetsliv är nog ett favorithår och klädesplagg.. kanske shortsen till barn som med med leva livet? Dem gillar jag mycket! Jättesvårt!
5. Kommer ett inlägg om just detta i framtiden. Hår kommer jag inte på just nu men klädesplagg är ett par jeans som Chisimi har gjort. 
6. Gravidposerna av Elexis. 
7. Byggde ett hus som ursprungligen är från The Sims 2 som min sim Alexia Russo bodde i. 
Det huset är jag väldigt nöjd med eftersom det blev så likt det ursprungliga liksom. Annars så är jag kass på att bygga hus. 
8. Mods har jag nämnt lite längre upp. Fusk: testingcheatsenabled, moveobjects och motherlode. Typ. 
9. Den här som är en modifierad version av Violas sim av mig. 
 
Svar: 1. Känns som att jag svarat på det några gånger nu men för att variera mig så kommer här en lista med alla serier jag tycker är så pass bra att jag vill se om dem typ 3925789 gånger: Grey's Anatomy, Vänner, One Tree Hill, Private Practice, Life Unexpected, Orange is the New black, Modern Family, Charmed, Sex and the City och säkert någon serie som jag glömt just nu. 
2. Darkwing Duck! Det är säkert många av er som aldrig hört talas om det. Jag vet knappt hur jag kan minnas det för det förbjöds i sverige för att det var "för våldsamt" när jag bara var några år. Älskade också bumbibjörnarna som liten. Min favoritfilm var Pocahontas. Jag är en riktig 90's kid. 
Här har ni introt till Darkwing Duck: 
3. För tillfället läser jag inga för att jag helt enkelt inte hinner. Men vanligtvis läser jag de simsbloggar jag länkar här på sidan plus några till och vanliga bloggar är mina vänners och typ egoina. 
4. Se svar ovan. 
5. Läser vår lokaltidning på morgonen och aftonbladet på nätet. Läser inga andra tidningar. 
6. Följer typ 200 kanaler på youtube. Allt från sims till teknik till vloggare. Min favorit är Grace Helbig. 
 
1. Jag startade Simsdeluxe den 4 april 2012. 
2. I Photoshop CS5 eller CS6 beroende på vilken dator jag sitter vid. 
3. Ja, när det har varit event så har jag samarbetat med Fanta vid något tillfälle och med Allt om sims vid något tillfälle. Men det har varit för att vi utforskat spelen ihop typ. Vore kul att göra en "riktig" collab med någon! 
4. Skriv om det du vill läsa om! 
5. Jag har som tur är varit ganska förskonad från hat på min simsblogg. Det har hänt vid några tillfällen och jag bryr mig inte alls. Jag blev mobbad under så många år i grundskolan både i skolan och på nätet så jag har lärt mig att inte bry mig om vad folk skriver. Jag brukar försöka svara på ett så neutralt sätt som möjligt för oftast handlar det bara om att personen ifråga vill bli sedd. 
 
Svar: I högstadiet läste jag spanska. Annars så har jag "bara" läst svenska och engelska. 
 
Svar: 1. Nej, det händer extremt sällan och isåfall är det något en SimGuru gjort. 
2. Ja, det har hänt att jag laddat ner något och mitt spel bara kraschat eller att det inte velat starta eller att jag fått buggar. 
3. Jag har faktiskt bara ätit vegetarisk sushi och det tyckte jag var gott. 
4. Läs svaren lite längre upp. 
 
Svar: Jag är allergisk mot vitlök, får jätteont i magen när jag äter det. Brukar dock göra det ändå för att det är så gott. ;) Är också "känslig" mot gräspollen men det är inget jag är allergisk mot. 
Svar: Otroligt nog ja! Med tanke på att jag är världens mest rastlösa människa så borde jag ha tröttnat för längesen men jag gillar kombinationen rosa hår och lila ögon även efter sex generation (eller vad vi är uppe i?)
William Spark, grundaren till hela min PGC. 
 
Svar: Det finns en egen historieutveckling i spelet. Se till så att du inte har stängt av den genom att kolla dina inställningar. Jag använder en mod som heter "Storyprogression" som tar över historieutvecklingen i spelet och ser till så att staden lever på ett realistiskt sätt även utanför din aktiva familj. Det är därför Spark blivit så extremt många. 
 
 
Svar: 
1. Min syster har ett marsvin men jag har inga husdjur, nej. 
2. Ja, eftersom jag inte har någon fast inkomst så bor jag hemma hos min mamma. 
3. Jag tog studenten 2011 så det är ett tag sedan nu men jag gick något som hette "Produktion & Event" som las ner i samband med GY11. Vill ni läsa om linjen och få en överblick över vad jag pysslade med på gymnasiet så kan ni göra det här
Här är ett kollage på mig och (mina pixlade) klasskompisar från vår studentdag. En av de roligaste dagarna i mitt liv! 
4. Jag tycker om ungdomsstadiet mest av ganska naturliga orsaker men också tonåringar tycker jag är hyfsat skoj. Fast egentligen så föredrar jag att följa en sim från vagga till grav och se simmen utvecklas. 
5. Det beror på om det är första barnet eller barn nummer 6 liksom. Men mest med lättnad för då kan jag lägga upp spelet fram tills arvingen är ungdom hur jag vill. Fram tills att jag fått en arvvinge så är ju det främsta fokuset liksom. 
 
SvarBesvikelsen över The Sims 4 tror jag är en av de främsta anledningarna. Eller The Sims 4 överlag. Att blogga om The Sims 3 är en kamp numera eftersom de släpps mindre CC och för att EA helt släppt det spelet. Det kommer liksom inget nytt "gratis" utan man måste jobba för det. Sedan så tar livet överhand och studier, livspussel och sådant går nog oftast före. Det tror jag är anledningen. 
Svar: Vad kan man egentligen tycka om blobfish? Det är en slemmig fisk som ser ut som en gubbe. Tycker ingenting om den liksom. 
 
 
Publicerat 2015-02-01 15:00:00

Kommentarer

Lilly den 2015-02-01 19:28:39

Vad roligt att läsa lite om dig :)

Svar: Tack! Vad glad jag blir!
simsdeluxe.se

Em den 2015-02-02 17:07:08

Min favorit bok är Agnes Cecilia. Den rekommendera jag verkligen :)

dedu den 2015-02-03 17:10:37

Vore jättesnällt om du ville svara på en fråga i frågelådan :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa