Simsdeluxe

29
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 7

Även Ruby har börjat få lite färdigheter i köket. Vanligtvis börjar hon arbeta tidigt och då brukar hon slänga i sig något frukost i farten eller köpa något på caféterian på sjukhuset men när hon är ledig så tycker hon det är roligt att göra lite lyxigare frukost och hon har blivit en hejare på våfflor i ugn.
Nu när Tellus blivit en vuxen häst så sliter verkligen Farrow för att få ordning på honom. Han är väldigt odresserad och låter inte vem som helst rida honom. Farrow har vunnit hans förtroende men för att kunna sälja honom måste hon få honom dresserad så att vem som helst kan sätta sig på hästryggen. Hon har märkt att han har en fallenhet för hopp så hon tränar lite hopp ibland med honom även om Farrow själv är bäst på kapplöpning.
En eftermiddag plingar det på dörren. När Farrow ser att det är en polis blir hon lite nervös. Hon tänker att det kanske har hänt något med någon familjemedlem. Det visar sig dock att det är en kille som heter Nathan som kommit för att presentera sig. Han bor mittemot dem och även han har häst. Han ville presentera sig och hälsa Farrow och Ruby välkomna till området.
Nathan och Farrow kommer jättebra överens och det märks att de har mycket gemensamt. De börjar prata om ditten och datten innan de båda börjar frysa, då bjuder Farrow in honom i huset.
Farrow tänder en brasa och så sätter de sig och samtalar till långt in på småtimmarna. Ruby har jour på sjukhuset så hon är där och Farrow är ensam hemma.
Utan att Farrow riktigt vet hur det gick till så hånglar hon och Nathan i soffan. Det är väldigt olikt Farrow som vanligtvis är lite tillbakadragen men hon kände en sån attraktion till Nathan att hon bara inte kunde hejda sig själv. Som tur är verkar han känna samma sak.
När natten börjar övergå i morgon så måste Nathan gå, han har ju ett jobb han måste gå till, men de lovar att de ska höras när han går av sitt skift mot kvällningen.
Resten av dagen arbetar hon med hästarna men hon kan inte hålla tankarna från Nathan. Hon känner inte igen sig själv riktigt. För första gången i sitt liv så tror Farrow att hon är kär.
Publicerat 2015-12-29 16:22:00

Kommentarer

Klara den 2015-12-29 19:19:48

Spark är den bästa PGC jag har läst!!!
Önskar det kunde komma en ny del varge dag.💖

Svar: haha, tack så mycket!
simsdeluxe.se

Klara den 2015-12-29 19:20:12

Varje*

Lilly den 2015-12-29 20:39:40

Åh vad roligt att kärleken visar sig hihi

Jojo den 2015-12-30 00:11:15

Ajo... Jag har en svaghet för män i uniformer, pojken min är sjökapten.. Men återigen tack för en fantastisk läsning! Spark-familjen är otroligt underhållande att läsa om! ^^

Svar: Tack Jojo! Gott nytt år!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa