Simsdeluxe

27
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 6

Är det något som varken Farrow eller Ruby är särskilt vana vid så är det att laga mat. Under deras uppväxt var det alltid Feline som stod för tillagningen av maten så det har aldrig blivit av att de lärt sig. Därför så har Farrow, som jobbar hemifrån, tagit tag i saken och börjat träna på att laga mat. Hon börjar med de mest simpla sakerna men alla måste vi ju lära oss någonstans ifrån. 
Ruby tycker det är så härligt att komma hem till doften av mat-os efter en lång dag på sjukhuset. Maten äter de alltid tillsammans. 
En natt när hela huset ligger och sover så vaknar Farrow av ett gällt högt ljud. BRANDVARNAREN!
Eftersom Farrows sovrum är på nedervåningen, medan Rubys är på övervåningen, så är Farrow först på plats. Det är en liten gnista från den öppna spisen som spridit sig vidare. Farrow får panik och blir helt handlingsförlamad. 
Som tur är så är Rubys pojkvän, Adan, där och han säger till Ruby att ringa brandkåren medan han springer ner och försöker lugna Farrow. Brandkåren kommer på bara några minuter och branden släcks utan att det blir några större skador på huset, som tur är. Nästa dag köper Farrow en brandvarnare det första hon gör. 
Farrow kämpar på med Tellus. Han är inte alls lika lätt som Venus och Farrow inser att hon hade en himla tur när hon fick Venus som sin första häst. Farrow försöker verkligen få Tellus att knyta an till människor och inte vara lika rädd men det är svårt, som sagt. 
Adan jobbar kvällar som diskplockare så när han sover över så är han ofta kvar när Ruby har åkt till sjukhuset. Som tur är så har ju även Farrow känt Adan hur länge som helst och de kommer båda riktigt bra överens. 
Farrow har märkt att de kanske inte har fullt så bra ekonomi som de trodde och att betala räkningarna går trögt. Hon känner sig stressad att avancera inom sin egen karriär och på att kunna sälja Tellus. Under tiden hoppas hon att Ruby kanske ska få en befodran snart och på så sätt få in mer pengar till boet. Hon funderar också på om hon ska diskutera med Ruby om kanske Adan kan flytta in och bidra, samtidigt så vill hon inte sätta press på deras förhållande. 
På kvällarna försöker Farrow så ofta som möjligt delta i kapplöpningstävlingar, det går ofta bra och hon och Venus är ett succéteam. Det är bra att de vinner för då kan hon dra in några tusenlappar till hushållet. 
Samtidigt så fyller Tellus år och är nu en vuxen häst. Det krävs lite mer träning innan han kan säljas vidare men Farrow är iallafall en bit på väg. 
Publicerat 2015-12-27 18:59:14

Kommentarer

Julia den 2015-12-28 14:06:33

Inte för att de har med inlägget att göra men i vilket expansionspaket får man det där skötbordet till småbarnen?

Svar: Det är ifrån store.
simsdeluxe.se

Paulina den 2015-12-28 16:27:02

Hej! Har en fråga om barnafödandet och dylikt i din pgc: Spark (läser den från början). Har du lagt in en mod så att de skaffar barn på egen hand när de är datorstyrda eller går du in i alla de olika hushållen då och då och ser till att familjerna att ständigt utvecklas?
Bra blogg!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa