Simsdeluxe

23
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 4

En morgon vaknar Farrow av att Venus för liv utanför hennes sovrumsfönster. Det visar sig dock att hon har värkar och när Farrow kommer ut så ser hon att Venus har fött ett litet föl. Det är en pojke som de döper till Tellus. 
Farrow är noga med att försöka få Tellus att knyta an till henne från början för snart är Venus gammal och då måste hon börja träna upp en ny häst och om Tellus har de kvalitér som krävs så kommer han bli Farrows nya kapplöpningshäst. 
Farrow känner sig stressad i livet. Hon vill hinna med så himla mycket men hennes jobb tar all tid. Därför försöker hon att lära sig så mycket så möjligt så att hon, när det blir dags för familjeliv, kanske kan pensionera sig från sitt ryttarjobb. 
En kväll så drar Ruby och Farrow med några kompisar ut på klubb. Bland annat är deras kusin Totte där och han har nyligen gift sig med sin flickvän sen många år så Farrow passar på att gratulera så mycket. 
Tina, som då är Tottes fru, har gått i samma klass som tvillingarna sedan de var små så de känner varandra sedan lång tid tillbaka och både Ruby och Farrow är så glada att Tina nu är en del av deras familj!
Även deras andra kusin Zoé är där och hon är numera gift med Sergio och har bytt efternamn till Williams. De väntar dessutom sitt första barn och de är alla så spända på att denna lilla krabat ska titta ut. Sergio är storebror till en av Rubys bästa kompisar, Adan, och även Sergio har varit kompis med tvillingarna länge. 
Även om Farrow inte tycker så mycket om barn så är hon så glad för Zoe och Sergios skull och hon ser verkligen fram emot att träffa den här lilla personen! 
Det blir en sen kväll för systrarna och de har så kul ihop med sina kompisar. De är båda så nöjda över att ha ett så stort umgänge!
Dagen därefter så tränar Farrow Venus för på kvällen är det dags för tävling. Tellus står vid sidan av och tittar på nyfiket. 
Ruby däremot, hon är på annat håll. Efter att hon slutat jobba så möter hon upp Adan (som ni träffade i ett tidigare avsnitt när de var tonåringar) för att de ska gå på en konstutställning. 
Efter att de har varit på utställningen så står de ute och pratar länge och båda två vet att det har funnits känslor mellan dem länge. Kanske flera år till och med och nu säger Adan att de kanske ska göra något åt saken? De har båda pojkvän och flickvän men iallafall Ruby vet att om hon fortsätter att vara ihop med Lavar istället för att lyssna på sitt hjärta så kommer hon ångra sig. Det är Adan hon är kär i. 
De bestämmer sig båda för att ta steget och Ruby känner en känsla i kroppen som hon inte riktigt kan förklara. Lättnad, lycka och förälskelse är det nog. Hon blir nästan lite illamående av alla känslor. 
Hon ringer till Lavar, som flyttat till universitetet, och berättar som det är. Han tar det bra, berättar att han nog också hellre vill vara kompis, och sedan så bestämmer sig Adan och Ruby för att nu är det dem. 
Publicerat 2015-12-23 09:30:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa