Simsdeluxe

25
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 5

Ruby och Farrow har varit i kontakt med säljaren av huset som Farrow red förbi och har varit i låååånga förhandlingar. Tvillingarna vill helst hyra huset då de inte känner sig mogna att köpa det men personen som äger huset nu vill prompt sälja det så nu har Ruby och Farrow varit i kontakt med banken för att få ett lån så att de kan lägga ett bud på huset. 
Nu har Farrow hört från banken och de fick lånet och dessutom så har säljaren godtagit budet så huset är deras! De kan numera titulera sig husägare. 
Några veckor senare är det dags för flytten! Sista frukosten ihop känns det lite märkligt men samtidigt är tjejerna så glada över att äntligen få ta nästa steg i sina liv. 
De kramar om sina föräldrar och lillebrorsan och sedan hör de hur taxin tutar utanför. 
Det är såklart med ett uns vemod de rullar iväg från huset där de växte upp. Huset där de blev en familj och där alla såren läkte. De de såg sin mamma bli den lyckligaste kvinnan i världen och där både Venus, Tellus och Tom blev delar av familjen. 
Det nya huset var möblerat när de flyttade in och eftersom Ruby och Farrow har begränsat med pengar så har de valt att bara renovera sina sovrum och de ytor de kommer att tillbringa tid tillsammans, alltså kök och vardagsrum och några badrum. Det finns tre stycken sovrum som nu är inredda som barnrum som de ska ta tag i när de behöver dem. 
Det första Farrow gör när de kommit iordning är att rykta Venus. Hästarna har också de kommit iordning och trivs i det nya stallet. Farrow funderar på hur hon ska gå vidare i sin karriär. Venus är ju en åldring numera och kommer inte kunna tävla hur länge som helst. Tellus är fortfarande ett föl men hon funderar på att dressera upp honom sen och sälja honom vidare och behålla Venus, det var ju trots allt hennes första häst. Sedan får hon nog börja se sig om efter en ny kapplöpningshäst för hon ser tyvärr inte de kvalitérna i Tellus. 
Den förre ägaren lämnade kvar ett gammalt piano i huset och Ruby, som är musikaliskt lagd, älskar det! Hon har aldrig haft möjligheten att utöva musik så nu brukar hon sitta på kvällarna och klinka. 
En av fördelarna med att bo själva är att de kan göra precis som de vill och att man ibland är själv. En kväll när Farrow är iväg och tränar Venus så har Ruby bjudit över sin pojkvän Adan. 
De sitter och myser framför den öppna brasan, pratar om framtiden och då och då så kysser de varandra. Ruby är upp över öronen förälskad i Adan och känner sig så lycklig över att ha hittat rätt. De pratar ganska ofta hur de ser sina liv i framtiden. Både Adan och Ruby vill ha barn ganska snart men båda vill att de ska ha bott ihop ett tag och först vill de ha möjligheten att njuta av varandra bara de två. Just nu bor båda bra där de bor var för sig men de har funderingar på att flytta ihop framöver. Farrow är helt okej med att Adan skulle kunna flytta in hos dem och så kommer det nog bli, så småningom. 
 
 
 
 
Publicerat 2015-12-25 17:34:00

Kommentarer

Emma den 2015-12-25 22:52:11

Skulle du kunna tipsa om graviditestskläder för tonåringar?

Anonym den 2015-12-27 20:17:12

Hej! Vart är pianot ifrån?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa