Simsdeluxe

21
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 3

En sommarkväll så åker hela familjen hem till Felines syster Angelina, som bor kvar i syskonens föräldrahem, och badar och har det skönt. Det spelar ingen roll att Feline har bott ifrån huset längre än hon bodde i det, det är ändå den tryggaste platsen i världen för henne och när hon skvalpar fram på madrassen i vattnet så kan hon slappna av på ett sätt som hon inte kan slappna av någon annanstans. 
Farrow och Ruby bestämmer sig sen för att gå ut och dricka några drinkar. De har ingen lust att åka till stan så de åker till en lokal pub. Där träffar de även Tina, som är förlovad och snart gift med deras kusin Totte. 
I vissa ljus och vinklar så är verkligen Farrow jättefin hon också, gillar inte hennes näsa bara. Farrow beställer varsin drink till sig och sin syster och sedan dricker de dem samtidigt som de pratar om livet och framtiden. Det går så bra för Ruby på hennes jobb på sjukhuset vilket båda systrarna såklart tycker är riktigt kul. 
När de har fått i sig några drinkar så får Farrow för sig att hon ska prova på att rida på en mekanisk tjur de har där. Det går faktiskt förvånansvärt bra och hon har verkligen nytta av sina ryttarkunskaper men tillslut så rycker tjuren till och överlistar Farrow som faller med huvudet före ner i mattan. 
Farrow tycker om när det är ordning och reda medans båda hennes syskon är lite mer "fria" själar som ibland kanske glömmer att plocka undan efter sig eller lämnar saker framme. Därför börjar Farrow alltid med att städa i köket, så att hon kan äta sin frukost utan oreda runt sig. 
Eftersom Venus numera är Farrows jobb så tycker hon det är viktigt att de rider minst en gång om dagen och Farrow är noga med att Venus är hel och ren innan de ger sig iväg. Venus älskar att bli ryktad och är aldrig så lydig som när Farrow plockar fram borsten. 
Den här dagen tar de en ganska lugn ridtur, dels för att Venus är dräktig, och dels för att det är en riktigt varm sommardag och Farrow vill inte att Venus ska få värmeslag. 
Vid ett tillfälle så rider de förbi, vad som ser ut att vara, en övergiven gård. Det sitter en skylt med gårdens namn utanför och bredvid skylten sitter det en lapp "Uthyres eller säljes" står det. Farrow tänker att detta kanske kan vara något för henne och Ruby och skriver ner numret som står på lappen innan hon och Venus rider hem igen. 
Publicerat 2015-12-21 13:00:00

Kommentarer

Lilla simsälskaren den 2015-12-22 13:20:34

Åh så spännande!
Om dem flyttar i där kan inte du göra typ en hausetour då när du inrätt?? Alltid lika kul att kolla på </3

Svar: Självklart!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa