Simsdeluxe

19
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 2

Tom tycker att skolan är kul med kompisar och så men läxorna tycker han är pest. Han kommer inte riktigt till ro och skulle vilja ha någon att bolla ideérna med så som hans systrar hade. Nu är det ju inte så och han kämpar sig igenom läxorna varje eftermiddag. Han har bett sina mammor att anmäla honom till studiegruppen i skolan men den är full så de väntar på att en plats ska bli ledig. 
 
Det är sommarfestival i stan och Ruby tar med sig sina syskon till parken. När de får se att det är korvätartävling så börjar de stöddigt utmana varandra och det slutar med att de anmäler sig allihopa och alla är helt säkra på att de kommer vinna över sina syskon. 
Klara, färdiga, gå! I början är det ingen match för någon utav dem, alla gillar korv så de moffar i sig i bra takt. 
Efter ett tag får Farrow kväljningar och hamnar efter. Tom skrattar åt henne vilket gör att han sätter i halsen och nu har Ruby ledningen helt plötsligt!
Ruby vinner tävlingen och skryter lagom mycket inför sina syskon! Efteråt så går hon för att hämta ut sitt pris. 
Farrow och Tom går och köper varsin slush-strut för att svalka sig i värmen och för att få bort smaken av korv som fastnat i munnen. Tom går sedan iväg och lyssnar på en musikant. 
Farrow sätter sig på en bänk och njuter av sin slushstrut. Hon funderar på livet och kommer på att hennes mamma har berättat att det var just i den här parken, på sommarfestivalen, som Farrows mormor och morfar träffades. Hon önskar att hon hade fått möjligheten att träffa sin mormor. Hon tänker att eftersom hon fick hennes namn så måste hon varit en magisk kvinna. 
När de kommer hem från parken så njuter verkligen Farrow av den härliga friska luften som blir i utkanten av stan. Hon trivs verkligen bättre i förorten eller på landet än inne i stan bland skyskrapor och hård trafik. Samtidigt som hon tar in Venus för natten så funderar hon återigen på var hon och Ruby ska ta vägen. Det är ju inte akut, de kan ju bo kvar hos sina föräldrar men att, i vuxen ålder, dela rum med sin syster är inte optimalt så lite akut är det nog trots allt. 
Publicerat 2015-12-19 20:07:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa