Simsdeluxe

13
Dec
2015

PGC Generation 6 - Del 1

Då är det dags för första avsnittet i Generation 6. Jag tror jag får försöka hitta på något för nu börjar det bli lite tradigt faktiskt, haha. Generation 4 var himla kul men sen G5 har det gått seeeeegt. Vi får se vad jag kan hitta på för att få lite liv i det hela, har ni några ideér så är de välkomna (kanske inte just för Farrow för henne har jag ju hunnit spela en stund på nu dock). 
 
Nu när även Tom är tonåring och tvillingarna ungdomar så bor de fem vuxna i det lilla huset och det börjar bli lite trångt. India och Feline har haft diskussioner om att ta med Tom och flytta till stan eller iallafall närmre Toms skola, nu bor de ju verkligen i utkanten av staden, men samtidigt så älskar Feline sitt hus och trivs så bra här där det är lugn och ro. Kanske kan de hjälpa tvillingarna att hitta andra bostäder? 
Avslutningsdags! Både Ruby och Farrow är så glada att skolan är slut och båda går ut med toppbetyg! Alla stunder vid köksbordet när de har läst läxorna efter skolan har verkligen betalat av sig. Ruby ska börja sin tjänst på sjukhuset om bara några dagar och Farrow vill ju livnära sig på hästar så hon funderar på vad nästa steg är för henne. 
Även om Ruby och Farrow är väldigt olika så trivs de otroligt bra ihop och är de utan den andre så känner dig sig lite trasiga. De har ju alltid varit ihop, sen de låg i magen, och har svårt att se en vardag där de inte skulle ses varje dag. Därför har de beslutat sig för att se om de kan hitta någon hästgård till salu dit de kan flytta. De vill verkligen bo ihop så länge det går och Farrow behöver ett stall för att kunna uttöka sitt hästintresse. 
Dags för Farrow och Venus allra första kapplöpningstävling! Farrow är ordentligt nervös men samtidigt så har hon och Venus tränat mycket. Det är dock mycket som hänger på spel för det är nu de ska visa upp sig för eventuella sponsorer och liknande. Tävlingen går dock bra och de VINNER till och med! 
Morgonen efter så registrerar sig Farrow som egen företagare. Hennes jobb är nu att avla, träna och tävla hästar. Hennes nästa mål är nu att skaffa fram ännu en häst då Venus börjar bli till åren. Hon börjar bli trött och kan nog inte springa så himla länge till. Däremot fungerar hon utmärkt som avelssto ett tag till så Farrow är på jakt efter en bra häst att para Venus med. 
Hon känner sig mycket nöjd med livet såhär långt. Hon vet ju långt där inne att det kan bli svårt att kombinera det här livet med ett familjeliv och hon vill ju så gärna träffa någon och uppleva den där kärleken som hon sett sina mammor ha. Det är mycket som händer just nu så det är bäst att hon fokuserar på jobb och en eventuell ny bostad i första hand så får det andra komma senare. 
Publicerat 2015-12-13 16:40:23

Kommentarer

Josefine Sandqvist den 2015-12-13 17:17:19

Nu har inte jag hängt med sedan början på din PGC och har därför inte stenkoll på hur det såg ut i början, men kanske en arvvinge (eller ett barn åtminstone) som det INTE går så bra för? Känns som att alla är rätt duktiga hela tiden, och jag vet själv hur det är - svårt att låta bli! Men någon som är dålig i skolan, skolkar, inte sköter sitt jobb eller jobbar som kriminell. Eller kanske att få in något övernaturligt i familjen, typ en alien eller ande. Jag vet inte riktigt :)

Ella den 2015-12-13 19:03:34

Kan inte du lägga upp mer videos på youtube snääääääääääla 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Svar: Mitt fokus är på bloggen. :) blir en i veckan på youtube.
simsdeluxe.se

Matilda den 2015-12-13 20:26:52

Jag håller med Josefine. Låter intressant😊

Felicia den 2015-12-13 23:00:56

Kan inte du ta närbilder på Ruby och Farrow så man ser deras ansikten bättre? Tycker dem ser så fina ut och vill bara se dem på lite närmare håll, kan man väl säga. :D

Svar: Absolut! Ska ordna det! Farrow har ett ganska säreget utseénde men Ruby är jättefin!
simsdeluxe.se

Jehn den 2015-12-14 10:20:53

Fullkomligt älskar din pgc! Du är verkligen en inspirationskälla! :)

Svar: Tack!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa