Simsdeluxe

14
Dec
2015

Önskesimmar #4

Jag har ju som jag skrivit tidigare haft ett gäng önskesimmar liggande läääänge och jag tänkte ta tag i det och få dem klara nu i December. Det är säkert många som önskat som inte ens läser min blogg längre men då kanske någon annan vill använda simmarna. I det här inlägget är det fyra önskesimmar och sedan har jag bara fyra kvar som kommer i ett annat inlägg senare i December. 
 
 
Sim #1
Adina Rosebury önskad av Tvaxie
 
Ladda ner Adina. 
(Från och med nu kommer mina simmar och andra saker att laddas upp på Simfileshare som är en sajt skapad enbart för simmare)
 
Sim #2
Alice Newbury önskad av Sandra
 
Sim #3
Julie Jacobs önskad av Alicia
(Helt CC-fri)
 
Sim #4 
Julia Mason önskad av Jehn
 
CC-listor finns inkluderade i nedladdningen för alla simmar som har CC såväl som en sims3pack och en .sim version så du kan välja själv vilken du vill installera. 
Publicerat 2015-12-14 13:01:53

Kommentarer

Lisa den 2015-12-14 16:01:18

Hej! Tänkte bara fråga om du vet vart man kan ladda ner (gratis) såna där "lära gå och prata" saker till småbarn i sims 3? Vet att det ska finnas en gåstol och en lekhage? Tacksam för svar! :)

Karin den 2015-12-15 21:29:34

Åh vad jag gillar Julie Jacobs kläder! Har, ända sedan jag installerade det, undrat hur jag skulle matcha tröjan på Vardagskläderna och nu vet jag: Tack så mycket! :) <3

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa