Simsdeluxe

30
Sep
2013

PGC Generation 2 - Del 11

Dagen innan trillingarna skulle ge sig iväg till internatskolan så hade det kommit väldigt mycket snö så alla stora barn gick ut och lekte i snön. Vissa hade väl valt bättre kläder än andra, om man säger så. Toby och Milo byggde en igloo och Julie och Riley byggde flera snögubbar. 
 
Anya och Hayden stannade dock inomhus med tvillingarna. Anya försökte lära Emily att prata men det gick sådär. Hon är inte rktigt där ännu. 
 
Anya älskar stunden på kvällen och morgonen när hon byter och klär flickorna på skötbordet. Hon tycker det är så mysigt att få börja och avsluta dagarna med sina barn. 
 
Emily och Freya har fått ta över Julie och Tobys rum och eftersom Anya och Hayden sparar för att kunna flytta till ett större hus där alla ska få plats så har de inte råd att göra om det huset de bor i nu. Jag tror dock inte att småtjejerna misstycker speciellt mycket. 
 
Så kom då dagen när trillingarna skulle bege sig iväg till konstskolan och vara borta länge! Anya ansträngde sig verkligen och bjöd på brända pannkakor dagen till ära. Är man uppväxt med en mamma som bemästrat matlagningsfärdigheten så är den kanske inte lika bra hos en själv. Men hon försökte ju iallafall. 
 
Sedan kom taxibilarna och hämtade upp dem och nu kommer de vara borta tills de blir tonåringar. Sen får vi se om de vill komma hem eller om de vill stanna på konstskolan tills de blir vuxna. 
 
Dagen till ära var det Snöflingedagen och Hayden bjöd hem några av Anyas syskon på presentbytarparty. 
 
Måste bara inflika en screenshot jag tog på Anya, hur vacker är hon inte? Vem tycker ni hon är mest lik? Zafrina eller William? Personligen tycker jag att det är väldigt mycket Zafrina i hennes. Speciellt kring ögonen. 
 
Så, gästerna kom och presenthögen växte. Trillingarna hade fått med sig en hög med presenter till konstskolan som de skulle få öppna när de kom fram. Både Hayden och Anya tycker det är otroligt viktigt att de ska känna att de är med i familjen lika mycket som Riley, Emily och Freya som bor hemma. 
 
Så var det dags att byta presenter och Hayden fick ett shackbräde av Anyas bror Zebastian och hans fru Terese som han blev överlycklig över. 
 
Riley blev dock inte så lycklig över regnbågslampan hans föräldrar köpt till honom.. 
 
Presentbytandet fortsatte och alla var nöjda med sina presenter, även Riley som fick en teddybjörn av sin moster April som han tyckte mycket om.  
 
Publicerat 2013-09-30 21:15:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa