Om bloggen Simsdeluxe

Om bloggen

Publicerad 2014-04-25 08:55:00 i Om,

Det hela startade våren 2012 när jag och mina vänner beslutade oss för att lägga ner vår gemensamma blogg om melodifestivalen efter några roliga och hektiska år. Det hela kändes som ett bra beslut då vi dels hade mycket annat som pågick i våra liv och för att vi också glidit ifrån varandra lite. Det tog dock inte lång tid förrän jag kände att det var någonting som fattades. Jag har alltid tyckt det varit roligt att skriva och har länge känt att bloggandet passar mig allra bäst när jag skriver om ett speciellt ämne. 
 
Under den här perioden hade Simsbloggar ploppat upp en efter en i cybervärlden och jag blev oerhört inspirerad att skapa en jag med. Med bloggar som thesimsblogg, alltomsims och inte minst fantasims3 som inspirationer gick jag in på bloggplatsen och registrerade ett konto. Bloggen döptes till något urlöjligt konstigt namn som jag inte minns idag och någon dag senare kom jag på att det var Simsdeluxe bloggen skulle heta. Mitt första inlägg kan ni läsa här. Jag började få läsare och speciellt tror jag att det var min historia om familjen Davis som gjorde att mitt läsarantal ökade markant.
 
När tiden gick så ökade antalet läsare och jag lyckades bli en av de mest lästa i sverige i vår kategori. Något jag är oerhört stolt över. Utan att jag förstod någonting så hade jag helt plötsligt fått både inbjudningar till olika event och möjlighet att arbeta med EA. Det bästa som kommit ut ur detta är dock att jag utvecklat mitt spelande, fått så otroligt fina läsare som ger mig så mycket och inte minst att jag fått fantastiska vänner. 
 
Under första halvan av 2014 låg bloggen mer eller mindre på is pga jag inte längre trivdes på bloggplatsen där bloggen låg. Jag kände mig instängd och begränsat och valde att flytta bloggen till en ny plattform och att ge bloggen ett eget domännamn. Simsdeluxe.se var fött. Nu ser jag fram emot mer utmaningar, roliga upptåg och ett fortsatt utvecklande av simsdeluxe.se


Jag som driver Simsdeluxe heter Sara, är 22 år gammal och har spelat The Sims sedan det kom ut år 2000. Jag var då åtta år gammal och det är en av sakerna jag gillar mest med spelet. Att det går att variera så himla mycket och att det inte finns något som helst rätt eller fel. Du som spelare bestämmer hur spelet ska utvecklas. Jag är också svag för generationsaspekten i spelet och jag håller min PGC-familj Spark varmt om hjärtat, något jag förstått att även ni läsare gör. När jag inte spelar sims så tycker jag om att ligga i min säng med en skål popcorn och kolla på en schysst tv-serie (helst grey's anatomy!) eller hänga med familj och vänner. Jag är utbildad inom musik och event och har arbetat på såväl skivbolag som tv- och produktionsbolag. Jag är även väldigt intresserad av sociala medier och jag tror att det är en av anledningarna till att jag tycker det är så roligt att utveckla simsdeluxe. 

Tack för att du läser min blogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej