Simsdeluxe

02
Nov
2015

Tips: Gratis uppgradering av The Sims 4!

Ett tips till alla er som (precis som jag) köpte vanliga utgåvan av The Sims 4 när det släpptes. Nu kan man få uppgraderingen Digital Deluxe helt gratis! Allt du behöver göra är att lägga spelet i din kundvagn och när du kommer till delen där du kan skriva in en rabattkod så skriver du "SIMSUPGRADE". Då ändras priset till 0 riksdaler! Billigare än så kan det knappast bli! ;-)
 
 
Publicerat 2015-11-02 14:17:14

Kommentarer

Johanna den 2015-11-02 17:17:36

Funkar ju inte....

Svar: Jo, det fungerde ju för mig. Man ska lägga det som heter "Digital Deluxe - Uppgradering" i korgen. Om det inte funkar ändå så har koden antagligen gått ut.
simsdeluxe.se

Robin johansson den 2015-11-02 22:20:10

När jag ska köpa digital deluxe så innan man kommer till betalningssätt så måste man logga in och när jag loggar in så står det att lösenordet är fel även fast det är samma lösen som när jag loggar in för att spela.

Svar: Det kan jag tyvärr inte hjälpa dig med. Kontakta origin.
simsdeluxe.se

Johanna W den 2015-11-03 08:08:43

Det funkar ju inte... kan du förklara lite bättre hur man ska göra? Är det digital deluxe man ska lägga till i varukorgen eller det "vanliga"?

Svar: Man ska lägga det som heter "Digital Deluxe - Uppgradering" i korgen. Om det inte funkar ändå så har koden antagligen gått ut.
simsdeluxe.se

Robin johansson den 2015-11-04 15:30:52

Har kontaktat origin några gånger men får aldrig något svar.kommer kontakta dem fler gånger snart så hoppas att det löser sig,vill ju jätte gärna ha digital deluxe till sims 4....

LIlla sims älskaren den 2015-11-07 16:37:20

Vad är skillnaden på digital deluxe och "vanliga" spelet? Vilket har jag om jag köpte det i mars?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa