Simsdeluxe

09
Mar
2015

I mitt spel: Samuel Adams #22

Bläddrade lite i arkivet och insåg att jag inte skrivit ett endaste litet inlägg om Samuel Adams sedan AUGUSTI förra året. Fick en smärre chock när jag såg det. En av anledningarna var att jag fick prestationsångest för att några av inläggen jag skrev blev så himla bra och för att ni var så många som tyckte om det. Jag är en sån person som alltid vill prestera på toppnivå vilket inte alltid är bra. 
 
Innan har jag gjort om mitt vanliga gameplay med familjen till en historia. Nu har jag bestämt lite vad som ska hända med familjen så det är lite mer styrt. Men några avsnitt fler blir det iallafall så får vi se sen. 
 
Livet i den lilla trean i utkanten av stadskärnan har fallit in i rutinerna. Evelyn växer verkligen för varje dag som går och Nicole tycker det är så roligt att se henne utvecklas. Snart är det dags för lilla E's nästa födelsedag och Nicole blir lite stressad av att veta att det snart är slut på mammaledigheten och att hon måste hitta ett arbete. Eftersom hon hoppade av universitet för att flytta ihop med Samuel så har inte någon examen i ryggen och utan en examen är det väldigt svårt att få ett jobb. Helst av allt skulle hon vilja få den där examen och sedan försöka få ett ordentligt jobb så att hon kan bidra lite till hushållet. Som det är nu så är det bara Samuel som arbetar och även om det går bra för honom och han avancerar inom affärskarriären så är det alltid snålt med pengar i slutet på månaden. 
Samuel arbetar mycket. Jättemycket. Vissa dagar träffar han inte sin familj alls. Han arbetar till långt in på kvällarna för att han vet att övertid ger mer pengar och han vill inget hellre än försörja sin familj. Långt borta är den Samuel som vi lärde känna. Den Samuel som flörtade med nya tjejer hela tiden. Den Samuel som var otrogen och den Samuel som drog när hans tjej berättade att hon var gravid med hans dotter. Ibland så fanns den Samuel i bakhuvudet men han gjorde allt i makt för att den Samuel skulle försvinna. Ibland kunde han se en snygg tjej på jobbet och fundera på om han skulle ha en kortvarig fling med henne. Utan att Nicole visste. Han visste dock att detta berodde på osäkerhet och han var ju inte osäker på Nicoles kärlek. Hade hon tagit tillbaka honom efter att betedde sig som han gjorde så måste det finnas mycket kärlek där. Men ibland så.. 
Det fanns otroligt mycket osäkerhet i föräldraskapet. Tolka inte det fel nu för Samuel älskar verkligen den där lilla tjejen med kolsvart hår och sin mors blåa ögon. Men ibland funderade han på om han verkligen var bra för henne. Om hon inte skulle kunna ha det bättre utan honom. I grunden var det nog skuldkänslorna mot hur han hade varit frånvarande större delen av hennes första år i livet som skavde. När lilla E (de kallar henne för det) kollade in i hans ögon och log så blev han varm i hela kroppen och han insåg att han aldrig någonsin skulle kunna skada henne igen. Aldrig. 
Nicole har problem med sina föräldrar. De tycker inte alls om Samuel, vilket man kanske kan förstå, och tycker att Nicole ska ta med Evelyn och flytta hem till sin hemstad. Nicole är uppväxt i en liten lantlig stad och hon har extremt svårt att se hur hon någonsin skulle kunna skapa sig ett eget liv där. Dessutom så älskar hon ju Samuel och hon försökte förklara för sina föräldrar att han inte är densamme som han varit. Varje gång de pratade i telefon så slutade det med att de blev osams och Nicole var så ledsen över att de aldrig kunde ha ett vanligt samtal. 
Det händer inte så ofta men ibland så kommer Samuel hem från jobbet innan Evelyn har somnat och så möter hon honom i dörren och sedan så busar de ihop. Trots att Samuel kom in i hennes liv senare så är hon utan tvekan pappas lilla tjej. Hon avgudar Samuel, precis som Samuel avgudar sin lilla E. Något av det roligaste Evelyn vet är när hennes pappa håller henne upp och ner. Då skrattar hon så att hon kiknar och så fort han vänder henne rätt igen så säger hon "igen". 
Varken Nicole eller Samuel förstår nog hur medveten Evelyn är om sin omgivning. Hon känner av osäkerheten som sin pappa känner och vill inget hellre än att, på sitt egna vis, överösa honom med kärlek. Hon känner av sin mammas oro för framtiden och hon förstår att allting kanske inte är som ska mellan dem. Men hon är för liten för att uttrycka det. Det enda hon kan göra är att vara en väldigt snäll bebis, vilket alla i hennes föräldrars närvaro alltid har sagt. Hennes bästa vän i livet är en docka som hon fick när hon föddes av sin mamma. 
Trots allting så fungerar vardagen hos familjen Adams/Lawry bra. Nicole och Samuel behöver jobba på sin tillit. De har ett fungerade förhållande med allt vad det innebär men de pratar kanske inte så mycket som de önskar. Båda är väl osäkra på att skada det som de lyckats bygga upp igen men frågan är hur länge de kan gå som katter kring het gröt innan någon tröttnar.. 
Publicerat 2015-03-09 19:25:12

Kommentarer

Lilly den 2015-03-09 20:46:25

Så roligt att få följa dem igen!

Life with the Goths - En simsblogg den 2015-03-10 14:26:31

Kollade igenom kategorin tidigare idag och jag fastnade direkt. Det är verkligen intressant storyline du byggt upp! Ser redan fram emot fler inlägg om dessa ^-^

Svar: Tack! Tycker själv väldigt mycket om vad hela grejen med Samuel blev.
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa