Simsdeluxe

14
Jun
2015

The Sims 4: Utomordentlig Uteplats

Hej på er! Jag kommer nog pausa ett tag till. Jag har verkligen noll inspiration och har faktiskt inte spelat en enda gång sedan jag skrev det förra inlägget. Jag tänkte dock berätta för er att på tisdag 16 juni så släpps ett nytt prylpaket till The Sims 4. Vi har inte ens hunnit landa efter att det senaste prylpaketet släpptes så ska det komma ett nytt. Jag har så blandade känslor inför att EA bara pepprar ut material till fyran. Iallafall, det nya prylpaketet heter "Utomordentlig Uteplats Stuff" och det är ett så löjligt namn att jag inte vet vad jag ska ta till mig. Men så heter det iallafall. 
 
 
 
Spelet kommer innehålla nya dekorationer, hår, vanliga kläder, badkläder, möbler och inte minst - spabad! I de nya spabaden kommer man kunna sitta åtta simmar samtidigt, vilket ju faktiskt är en rejäl uppgradering, och även barn kommer kunna njuta av bubblorna. I övrigt så innehåller prylpaketet allt för att man ska kunna göra en najs uteplats, helt enkelt. 
 
 
Jag kommer att köpa spelet så om ni vill kan jag göra en liknande recension som när Lyxigt och Festligt släpptes. 
 
 
Publicerat 2015-06-14 19:30:00

Kommentarer

Hannah den 2015-06-15 22:54:47

Jag skulle verkligen vilja ha en recention om prylpaketet!

queenofsims den 2015-06-16 10:50:52

Tycker också det är tråkigt att det kommer ut nya tillägg till fyran så ofta, även om jag inte ens har eller spelar ts4 haha. Men det känns ändå tråkigt att de liksom inte hajpar det på samma sätt som till de tidigare spelen, det blir inte samma grej riktigt :/

Clara den 2015-06-16 20:04:14

Ja! gör super gärna en liknande recension!

Thilde den 2015-06-16 22:22:27

Hoppas att din inspriation kommer igång igen, är så nyfiken på vad som kommer hända med Spark☺

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa