Simsdeluxe

01
Jul
2015

The Sims 4: Spadag Game Pack

Nu har det publicerats mer info om det kommande gamepacket och som vanligt så får de helt mysko namn på svenska och så även detta. Gamepacket kommer att heta "Spadag Game Pack" och släpps den 14 juli. 
 
I en bloggpost som postades på The Sims hemsida HÄR nu ikväll skrivs det mer om det här gamepacket. 
 
Som jag nämnde i det tidigare inlägget så handlar gamepacket om att simmarna ska hitta "inre ro" och få lite mer lugn i sitt liv nu när de har "riktiga" jobb och allt. När man köper gamepacket så kommer det att placeras tre stycken tomter i ens bibliotek som man sen kan placera ut som man själv tycker i sina världar. Alla tomter kommer vara olika span. Detta är för att man ska kunna hitta ett spa som passar just dig. Man kan självklart också bygga ett eget spa om man hellre vill det. 
 
 
På spat så kan simmar hänga i bastun (där de även kan myspysa!) eller få en massage. Som jag nämnde i förra inlägget så kommer två nya objekt, massagebordet och lerbadet. Självklart kommer det mer saker än så men de nämns som "stora" grejer. 
Den nya "wellness"-färdigheten heter på svenska "sundhets"-färdigheten och den bygger dina simmar upp genom att meditera, träna yoga eller ge massage. Ju mer de gör dessa grejer desto bättre blir dem. När man höjer färdigheten så får man möjlighet till fler yogaställningar, man kan ge bättre massage medmera. 
 
 
Något pris finns inte angivet men jag skulle tro att det kommer kosta som det förra gamepacket - 199 kronor. Det kommer bara att gå att köpa på origin, ej som fysisk upplaga. 
 
Källa & Bilder: The Sims & SimsVIP
Publicerat 2015-07-01 21:13:00

Kommentarer

Lilly den 2015-07-02 11:02:48

Åh vad kul! :) Visst kunde de yoga/meditera i Sims 2? Alltid saknat det i 3:an haha mest för jag själv har stort intresse för sånt.

Svar: Jajamän!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa