Simsdeluxe

21
Feb
2015

Tips: Facebookgrupper om sims

De flesta har ju facebook idag, på gott och ont, och jag tror mycket på det här med att dra nytta av sina resurser. Jag har nästan slutat med facebook idag och använder det nästan enbart för att det finns så bra grupper för oss som spelar sims där. Jag kom då på att jag ska tipsa om dessa grupper! 
 
Sprid din blogg - Simsbloggar
Den här gruppen startades av Kim som driver Kimssims och är ett perfekt ställe att antingen få tips om nya inlägg från sina favoritbloggare eller att själv sprida sin blogg. Toppenbra idé! 
 
Sims Uncut är en fantastisk grupp och också en av de främsta anledningarna till att jag fortfarande hänger på facebook. Här kan du få hjälp om du har problem med ditt spel, fråga om vad som helst som rör spelet och träffa andra simsare. Bästa gruppen! 
 
Det här är en grupp som jag startade idag och som enbart riktar sig till andra som driver en simsblogg. Jag tänker mig att vi som bloggar om sims ska kunna skapa ett nätverk där vi delar med oss av ideér, tips och att det ska bli lättare att göra collabs eller utbyta information. Man kan också få hjälp med bloggrelaterade frågor osv. Har du en blogg så får du mer än gärna gå med i nätverket! 
Publicerat 2015-02-21 12:47:17

Kommentarer

Jojo den 2015-02-21 21:16:37

Vad roligt, får jag joina?? Det verkar kul att få dela med sig om mina erfarenheter. =)

Svar: Alla med simsblogg/hemsida är välkomna!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa