Simsdeluxe

02
Aug
2015

Guide: Använda poser

Den här guiden kommer från min gamla blogg och jag upptäckte att jag inte har flyttat över den. Eftersom den är kort och tydlig och för att jag inte orkar skriva en ny guide så återpublicerar jag den tillsammans med en nyinspelad videoguide som är länkad längst ner. 

---
För att använda poser behöver du några saker: 

  •  PosePlayer
  • Nedladdade Poser
  • OMSP-Modden (ej nödvändig och helt klart överkurs! Kommer ej gå igenom denna)

Allra först behöver du Pose Player, det är en mod som gör det möjligt att använda installerade poser i en lista eller genom att skriva in pose-namnet. Pose Player kan du ladda ner HÄR och det är en packagefil så vet du inte hur man installerar en sådan kan du läsa om detta HÄR

För att använda Poser behöver ni även ladda ner Poserna. Poser letar man efter via tex google eller MS3B och laddar ner precis som eget innehåll. Numera kommer många poser upp i lista men vissa behöver du fylla i namnet på så var noga med att spara namnet på poserna. Tex som här: 

"a_traelia_Camera_08" är alltså namnet på posen och detta skriver man in om det är en pose som inte dyker upp i poselist. Låter krångligt, jag vet! Men det är ganska enkelt. :-)
 
När du laddat ner poseplayer dyker den upp i köpläget under Dekorationer -> Övrigt och ser ut som en sån där de använder vid filminspelningar. Den kostar 1 Simleon och du placerar ut den någonstans på din sims tomt. 
 
 Sen väljer du den sim du vill skall göra posen och väljer antingen "Pose by Name" (där du alltså skriver namnet på posen) eller "Select Pose From List" som jag valde här.
 
I "listan" dyker alla poser upp och du kan välja och vraka. :-) Välj pose och klicka på Ok.
Du kan behöva flytta eller snurra din sim när du valt posen. Brooke står ju tex och tittar rätt in i väggen, inte kul! Gå in i köpläget och använd "move objects on" fusket och rotera sen din sim. Ett tips är att använda ", & ." - tangenterna. 
 Färdigt!
 
Och så videoguiden: 
Publicerat 2015-08-02 14:40:48

Kommentarer

Jojo den 2015-08-02 20:26:09

Jag såg aldrig det inlägget på din förra blogg, trots jag varit med sedan starten! Old but gold, som de brukar säga. =)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa