Simsdeluxe

07
Sep
2014

Bilder: Adams nya lya

Det var någon som frågade mig om jag inte kunde visa bilder på Samuel och Nicoles nya lya och visst kan jag det! Det dröjde dock lite för jag fotade i spelet men sen fick jag se att det hade varit mitt i natten och blivit jättemörka bilder så jag fick fota om helt enkelt. Som vanligt kan ni kolla mina tidigare wcif om ni undrar var någonting är ifrån innan ni frågar i kommentarerna. 
 
Så, de bodde ju i en lägenhet mitt inne i stan och ville inte flytta ut i förorten så de lyckades hitta en större lägenhet i utkanten av stan istället. De bor som i ett eget hus fast ändå inte. Perfekt för den lilla familjen! Det ser dock ut som att det är tre våningar men det är endast två våningar. 
 
Hallen på nedervåningen är verkligen bara en hall. I ett hörn står barnvagnen och en gåstol som inte Evelyn använder märkbart mycket. Rakt fram ligger köket och även trappen till övervåningen och in till vänster ligger vardagsrummet. 
 
Jag behöll mycket av deras gamla grejer när de flyttade för att det skulle bli en så realistisk flytt som möjligt. Bara för att man flyttar så köper man ju inte massor med nya grejer liksom. Så det mesta i vardagsrummet fanns redan i deras förra lya. Dörren leder in till ett badrum. 
 
Toaletten på nedervåningen är minimal men innehåller allt man behöver. Den har också en två dörrar, en in till vardagsrummet och en direkt in i köket. 
 
Köket är ganska så litet men familjen är nöjda med att äntligen få plats med ett köksbord. De hade de ju inte i lägenheten utan där åt de alltid vid köksön. I övrigt så är köket ganska likt det som de hade i lägenheten. 
 
Precis som på nedervåningen har de inte använd utrymmena i hallen på övervåningen utan den ses mest som en hall helt enkelt. Den första dörren till vänster leder till Nicole och Samuels sovrum och den andra till Evelyns. Dörren rakt fram i korridoren leder till familjens badrum. 
 
Och badrummet på övervåningen är också det ganska simpelt inrett. 
 
Även Nicole och Samuels sovrum är ganska simpelt och stilrent. Borta är superhjälteaffischerna. Kläder, spegel, lite tavlor och en säng är vad de har i sovrummet och i ärlighetens namn behövs inte så mycket mer eftersom de i princip bara sover och byter kläder här inne. 
 
Och sist men absolut inte minst har vi Evelyns rum som är mitt absoluta favoritrum. Fullt med leksaker och sprudlande i alla möjliga färger och mönster. 
 
Hoppas att ni uppskattade detta inlägg och som sagt - om ni undrar var någonting är ifrån, kolla gärna min wcif och hittar du inget svar så är det bara att fråga i kommentarerna. 
Publicerat 2014-09-07 15:45:32

Kommentarer

Laris den 2014-09-07 15:51:06

Jättefint! Jag såg en annan Youtuber som hade den lägenheten, WCIF?

DUärcoool den 2014-09-07 18:22:55

Såg Lifesimmer ha den här lägenheten! WCIF?!

Anonym den 2014-09-09 06:50:44

Finns den att ladda ner?

Svar: Inte inredd.
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa